Noutati :

Noul sediu al Serviciului Politiei Rutiere Timis a fost inaugurat. VEZI FOTO!

29 noiembrie, 2012 - 02:46 PM
Autor: Miodrag Hojda      
Categorie: EVENIMENT
0

TIMISOARA. Politia Rutiera Timis nu mai functioneaza pe Bd. Circumvalatiunii! S-a mutat pe Bd. Take Ionescu, in aceeasi cladire cu Inspectoratul de Politie al Judetului Timis, in fostul sediul al Serviciului Roman de Informatii.

Ne-am mutat la mijlocul lunii noiembrie in noul sediu, pe care l-am amenajat si care este dat in folosinta. In cele trei etaje pe care le ocupam isi desfasoara activitatea toate compartimentele Serviciului Rutier Timis”, a precizat comisarul-sef Marcel Craciunescu, seful Politiei Rutiere Timis.

Avantajele mutarii sediului pe bd. Take Ionescu sunt numeroase. „In primul rand vorbim de operativitate in relatia cu IPJ Timis, de multe ori era nevoie de drumuri pentru documente ale agentilor nostri. Un alt avantaj il constituie faptul ca nu mai platim chirie, cum faceam in precedentul sediu. De asemenea, si pentru public, aceasta zona este mult mai centrala si mai accesibila”, explica Marcel Craciunescu.

In ceea ce priveste mutarea in noul sediu, numarul dispeceratului Politiei Rutiere s-a modificat. Noul numar este 402054.

FOTO: Virgil SimonescuInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...