Noutati :

‘Noua Timisoara’, traversata de la est la vest, pe dedesubt, de un pasaj complet. Ce trebuie sa adauge Primaria

18 noiembrie, 2018 - 08:11 AM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: ADMINISTRATIE
1

TIMISOARA. Noul pasaj rutier subteran care se construieste in Timisoara, pe sub Openville, este aproape gata pe o portiune insemnata. In curand se finalizeaza partea sa… ‘privata’.

CITESTE SI: ‘Sa n-ajunga pe fundul canalului’. Se cauta solutii pentru primul transport agabaritic pe Bega, care sa rezolve o problema la unul dintre podurile aflate in reabilitare la Timisoara 

Primarul Timisoarei, Nicolae Robu spune ca a discutat cu reprezentantii Ansamblului Openville si ca partea din lucrare realizata de omul de afaceri Iulian Dascalu, cel care detine grupul Iulius, se va incheia pana la finalul anului.

Mai mult, edilul a dezvaluit ca cei de la Openville vor incepe, in curand, constructia unei cladiri in care va functiona Directia Fiscala a Primariei Timisoara.

CITESTE SI: Vom trece peste Bega pe pasarele pietonale cu balustrade din sticla. Planurile Primariei Timisoara, in preajma unui pod din centrul orasului. Video 

Am avut o discutie cu reprezentantii Openville. M-au anuntat ca se incheie lucrarile la pasajul avut in sarcina de catre ei, conform intelegerii, si mi-au spus ca incep si constructia acelui corp pe care il vor dona primariei, unde facem reprezentante ale Directiei Fiscale. Imobilul va fi langa ultima cladire data in folosinta de Openville, cea cu cadran solar, aproape de parcare„, a declarat Nicolae Robu.

Anul viitor, Primaria Timisoara va demara lucrarea la partile ce completeaza pasajul subteran aflat sub Openville, care ii revin: portiunea dinspre Piata Consiliul Europei, catre Circumvalatiunii, si iesirea pe bulevardul Antenei, – pe proiectul intocmit de cei de la Openville.

In 2019 vom porni si pasajul Consiliul Europei. Pasajul actual l-a facut Openville. E in discutie si pasaj pe 2 niveluri, dar trebuie sa avem in vedere si capacitatea noastra de a realiza, din punct de vedere financiar„, a mai spus Robu.

Pasajul subteran e amenajat sub actuala strada care face legatura dintre B-dul Antenei si Piata Consiliul Europei. Tunelul va traversa ansamblul Openville de la Est la Vest, urmand sa conecteze sensul giratoriu existent pe B-dul Antenei cu intrarea in sensul giratoriu din Piata Consiliul Europei.

Pasajul va avea 203 metri lungime si 26,5 metri latime si doua benzi pe fiecare sens de circulatie. Deasupra pasajului vor fi amenajate portiuni de vegetatie, arbusti si gazon, elemente care vor face parte din parcul ansamblului mixt Openville.

Video: Remus GradinariuInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Iată ce declara psihopatul în data de 23 Februarie 2018:Anul acesta vom ataca doua noi pasaje extrem de importante, Solventul si Consiliul Europei, vom ataca realizarea podului Jiul si Ilsa, vom reabilita poduri, artere de trafic, vom largi artere. Strazi foarte generoase vor deveni bulevarde. In lungul acestor strazi, Pictor Zaicu si Demetriade, va fi partea de varf din ceea ce inseamna Noua Timisoara. Acolo vor fi dezvoltari urbanistice, imobiliare, cele mai importante, si putem vorbi despre Noua Timisoara, dincolo de aceste strazi. Vor fi numai cladiri noi, moderne, intr-un orizont de 3-4 ani. Aceasta e estimarea mea„, spune primarul Nicolae Robu.Iata ca este trecut imediat un an de când nebunul mama ca kakat cu cisterna mai mult decât bea apa și nu a realizat absolut nimic. Anul 2019 este numai pentru vorbe:Vom face, vom avea, etc. Pariu ca nu se întâmplă nimic în 2019?Pariu ca vine 2021 și ne prinde în curu gol și le vom arata turiștilor sculptura din parcarea de pe strada Popa Șapcă nr 5?Pariu ca psihopatul asta nu are nici un sfant în vistierie și așteaptă sa prosteasca populimea sa își plătească darile pe 2019 sa mai carpeasca izmenele piticilor din creierul lui vopsit? Sau nu va e clar ca a îngropat orașul în muntii de gunoaie și a stins lumina sa nu se vadă cretinismul din capul lui?