Noutati :

Noua generatie de birouri din Timisoara, ISHO Offices, lansata de Mulberry Development

24 noiembrie, 2016 - 10:30 AM
Autor: Anonim      
Categorie: ECONOMIC
5

TIMISOARA. Mulberry Development, compania antreprenorului Ovidiu Şandor, lanseaza ISHO Offices, un proiect de birouri de generatie noua din Timisoara. Cladirea, cu o suprafata inchiriabila de 50.000 mp, va fi construita in trei etape, urmand ca primele spatii sa fie livrate in trimestrul unu din 2018. ISHO Offices face parte din proiectul multifunctional ISHO, care va fi dezvoltat pe terenul de 5,3 hectare amplasat intre bulevardul Take Ionescu si malul raului Bega.

ISHO Offices are la baza experienta a doua proiecte emblematice dezvoltate de Mulberry Development, City Business Centre Timisoara si The Office Cluj-Napoca. Realizarea acestui proiect apare intr-un context economic favorabil pentru Timisoara, vizibilitatea si atractivitatea orasului cunoscand o crestere accelerata.

isho-offices-6

Proiectul nostru are cel mai bun amplasament in oras, inglobeaza experienta proiectelor anterioare, se pliaza pe nevoile concrete ale firmelor chiriase, ofera o arhitectura contemporana si solutii tehnice de ultima generatie care asigura cele mai bune conditii de munca din oras. Un accent deosebit este pus pe urbanismul ansamblului care va cuprinde, in afara birourilor, si 1.200 de locuinte, spatii publice de calitate, spatii verzi generoase, dar si servicii si facilitati care, impreuna, creeaza ceea ce va fi cel mai modern si calitativ cartier al Timisoarei”, subliniaza Ovidiu Sandor.

Proiectul beneficiaza de o pozitie privilegiata in oras, fiind situat in imediata vecinatate a centrului istoric, pe principala artera care leaga zona centrala a Timisoarei de aeroport si autostrada. ISHO Offices va fi usor accesibil din toate cartierele mari ale orasului, iar zona este acoperita de mai multe linii de tramvai, autobuz si troleibus. De asemenea, amplasamentul pe malul Begai permite realizarea propriului debarcader, un loc de relaxare care deserveste, in acelasi timp, noua linie de vaporetto.

isho-offices-4

La final celor trei etape de dezvoltare, ISHO Offices va forma un singur corp, ceea ce va permite suprafete de peste 6.000 mp pe etaj. Etapizarea proiectului si disponibilitatea suprafetelor mari pe acelasi nivel ofera companiilor atat flexibilitate in utilizarea spatiului, cat si predictibilitate in ceea ce priveste extinderea ulterioara in cadrul cladirii. Ansamblul tinteste, totodata, sa obtina cea mai inalta certificare internationala de cladire verde acordata pentru un proiect dezvoltat in afara Bucurestiului, reducand impactul asupra mediului si oferind chiriasilor cele mai mici costuri administrative din oras.

Dincolo de birouri si apartamente, ISHO va oferi un centru de conferinte, dar si un spatiu de co-work de tip hub. Ansamblul va fi deservit de 2.000 de locuri de parcare, va include un gym, spa, piscina, dar si un parc de peste 7.500 mp, cu pista de alergat. ISHO va prevedea amenajarea unor locuri de joaca, va fi deservit de un after-school, dar si de mai multe scoli si gradinite bine cotate, aflate in proximitate. Proiectul va fi completat de un supermarket, un centru medical, farmacie, banci si alte functiuni comerciale complementare. Nu in ultimul rand, zona pietonala a ansamblului va oferi restaurante, cafenele, terase si alte spatii de socializare si relaxare.

ISHO va reda orasului, probabil, cea mai buna zona a sa, devenind un reper al Timisoarei de maine si, totodata, cea mai moderna si dorita locatie, atat in ceea ce priveste componenta spatiilor de birouri, cat si cea rezidentiala.

ISHO, primul cartier complet, multifunctional construit in ultimii douazeci de ani in zona de vest a tarii, este alternativa contemporana la ceea ce inseamna a locui si a lucra intr-un oras, o redefinire a spatiului urban, imbinand armonie si modernitate cu elementele ce definesc calitatea vietii. ISHO isi va pune, cu siguranta, amprenta asupra intregului oras imbogatindu-l cu 1.200 de apartamente, 50.000 mp de birouri de noua generatie, 2.000 de locuri de parcare, centru de conferinta, parcuri, gym, piscina, pista de alergat, centru medical, restaurante si cafenele.

Mulberry Development este o companie premiata, specializata in dezvoltarea proiectelor imobiliare, fondata de antreprenorul Ovidiu Sandor. Compania este cunoscuta pentru realizarea a doua proiecte majore in cele mai importante orase secundare din Romania: City Business Centre, Timisoara si The Office, Cluj-Napoca.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 5comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. NOIKA ?

  2. si SOMY, …. doar nu voiai sa faca reclama la marcile consacrate!! Plus, le trebuia acordul pt. folosirea acestora.

  3. 2000 de locuri de parcare? ? ? S-a mai stricat inca o zona a orasului. Probabil se va parcara pe trotuare, locurile de parcare fiind oricum insuficiente deja.

  4. Am auzit ca va fi și o clădire de 45 de etaje si 200 metri, un zgârie-nor, e adevărat? Cică se va construi pe Take Ionescu. Nu zic de cel care se va face la mall.