Noutati :

Noua Dreapta Timisoara a intrat in lupta impotriva etnobotanicelor

6 martie, 2011 - 12:53 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
0

Organizatia Noua Dreapta a lansat, la nivel national, o ampla campanie impotriva consumului de droguri si a magazinelor „de vise”. Au fost desfasurate mai multe actiuni in majoritatea marilor orase din tara, actiuni ce au constat in lipirea de afise informative, publicarea pe adresele de internet proprii si partenere a diverse articole pe aceasta tema, colaborarea cu autoritatile competente, discutii directe cu elevii din licee si unele cadre didactice.

Posibilitatea de a achizitiona exterm de facil „prafuri magice” si alte buruieni, mai mult sau mai putin sintetice, a atras foarte multi cumparatori din randul tinerilor (naivi), petrecerile si zilele plicticoase fiind presarate cu „vise”. Astfel, consumul de etnobotanice, care in randul tinerilor romani a ajuns la cote ingrijoratoare, conform statisticilor cat si semnalelor de alarma trase de presa, a fost motivul care a determinat aceasta campanie la nivel national.

Nici Timisoara nu a putut lipsi de pe harta luptei pentru sanatatea morala si fizica a tinerilor romani. Mai multe echipe de militanti nationalisti au lipit afise cu mesajele „NU drogurilor! ‘Visele’ costa: VIATA si LIBERTATEA!” si „NU drogurilor! Mai devreme sau mai tarziu le afli pretul: viata si libertatea!”. Au fost acoperite mai multe zone din oras, dandu-se importanta mai ales locurilor din apropierea liceelor, tinerii neinformati fiind printre victimele predilecte ale „vanzatorilor de vise”.

“O aplecare catre simplicitate, catre biruintele fizice sportive, catre realitatile sangelui, o chemare catre operele de putere si de tarie ale naturii omenesti, catre zvacnirile infraconstiente din adancul uman, acestea vor fi atribute constitutive ale personalitatii romanului de maine.” ALEXANDRU CANTACUZINO – Romanul de maine – Conferinta tinuta la Congresul General Studentesc de la Craiova in aprilie 1935Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...