Noua Dreapta aduna semnaturi la Timisoara pentru infiintarea Partidului Nationalist

Liderii din Timis ai Noii Drepte aduna semnaturi de la timisoreni pentru a putea inscrie, in registrul partidelor politice, o noua formatiune.

Este vorba despre Partidul Nationalist.

Pentru ca acest nou partid sa ia nastere este nevoie de semnaturile a 25.000 de romani.

Pe plan local se vor aduna circa 1.000 de iscalituri, estimeaza liderii.

Pana acum, cei de la Noua Dreapta din Timis au reusit sa adune cam 600 de semnaturi de la membrii Noii Drepte, de la familiile lor si de la prieteni.

Cortul unde timisorenii sunt invitati sa iscaleasca pentru infiintarea noii formatiuni politice va fi amplasat timp de o saptamana in Piata Libertatii.

De mentionat  ca cei care semneaza pentru infiintarea partidului nu sunt automat si inscrisi in noua formatiune.

„Partidul nu este inca infiintat, asa ca nu avem un lider nici la nivel national, nici la nivel local. Deocamdata exista doar Asociatia Noua Dreapta care face eforturi pentru adunarea de semnaturi. Va fi un partid nationalist care va promova democratia romanilor, indiferent de categoria sociala sau de etnie”, a declarat Andrei Ursoiu, liderul Noii Drepte din Timisoara.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Ar fi bine sa existe acest partid si as dori foarte mult sa nu fie oportunisti in el. Desi m-am inscris in PNL, recunosc ca am ramas dezamagita de oportunismul dus la extrem si de lipsa de transparenta din acest partid. Daca cumva se va infiinta acest partid, si va doresc acest lucru din toata inima, aveti grija ce oameni selectati, ca s-ar putea sa fie un esec altcumva. Eu va sustin cu semnatura mea si daca intr-adevar se vrea ceva serios ma si inscriu. Pana atunci poate primesc ceva informatii pe e-mail. Multumesc.

  2. Heil sieg!

  3. Va rog frumos sa ștergeți mesajul de mai sus scris in numele meu de către altcineva. Nu am absolut nimic cu cei din PNL.