Noutati :

Notificari RO-ALERT pe telefoanele din Timis, in urmatoarele zile. Ce mesaj veti primi pe mobil

14 iulie, 2019 - 11:34 AM
Autor: Redactie      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Departamentul pentru Situatii de Urgenta, prin Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, in colaborare cu Serviciul de Telecomunicatii Speciale, va realiza in urmatoarele zile o noua runda de testari ale Sistemului RO-ALERT.

CITESTE SI: ‘Cu plata gunoiului la volum, ne vom trezi cu inca un val de mizerie in oras’. Primarul Nicolae Robu e impotriva intentiei RETIM de a schimba sistemul la Timisoara 

Activitatea va examina functionarea sistemului prin transmiterea unor mesaje de test catre telefoanele mobile aflate in raza celulelor de telefonie mobila din anumite zone.

Telefoanele configurate pentru receptia mesajelor RO-ALERT si care se vor afla in aria de acoperire a celulelor din zonele selectate pentru testare vor receptiona urmatorul mesaj: TEST! Acesta este un mesaj pentru testarea sistemului RO-ALERT. Nu se impune aplicarea masurilor de autoprotectie.

Modurile de afisare si sunetele de avertizare sunt diferite in functie de modelele telefoanelor mobile.

Pentru a primi mesajele transmise de IGSU si structurile sale teritoriale, ceide la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta recomanda cetatenilor sa se asigure ca pe telefoanele mobile sunt realizate setarile corespunzatoare.

Informatiile privind configurarea telefoanelor, in functie de model si de operatorul de telefonie mobila, sunt puse la dispozitia publicului pe portalul www.ro-alert.ro si pe site-urile operatorilor publici de retele de comunicatii mobile.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...