Nostradamus: Zece profetii socante pentru 2015. Nu mai platim taxe, dar vine Apocalipsa! In ce fel?

Nostradamus a fost un farmacist de origine franceza care a anticipat o serie de profetii și le-a publicat intr-o carte de renume mondial denumita “Profetiile”. Prima editie a cartii l-a facut deja celebru la 11 ani inainte de a muri.De atunci, Nostradamus și cartea sa au fost folosite pentru a prezice numeroase evenimente mondiale, cu sute de ani inainte ca acestea au avut loc.

Iata care ar fi previziunile lui Nostradamuspentru anul 2015, potrivit romaniatv.net

1) Diferentele de limba vor disparea – Nostradamus vorbeste despre o masinarie care va face ca lumea sa vorbeasca aceeasi limba. Poate ca nu in 2015 se va intâmpla acest lucru, anul viitor fiind doar inceputul unei noi tehnologii.

2) Mortii vor invia – “Nu departe de inceputul mileniului, atunci când nu va mai fi loc in iad,mortii vor ieși din mormintele lor” – a scris Nostradamus. Aceasta previziune este in concordanta cu “Apocalipsa lui Ioan”.

3) Economia mondiala se va prabusi. “Cei bogati vor muri de mai multe ori“, spune Nostradamus.

4) Vulcanul Vezuviu va erupe. O eruptie majora a Muntelui Vezuviu s-ar putea intâmplala sfârșitul anului 2015 sau inceputul anului 2016.

5) Oamenii vor trai peste 200 de ani. Avansurile tehnologice din medicina ar putea extinde viata omului pâna la 200 de ani, asa cum a profetit Nostradamus.

6) Radiatiile vor arde lumea noastra. “Regii vor jefui padurile, cerul se va deschide,câmpurile vor fi arse de caldura“, scrie profetul francez.

7) Cutremur major in vestul Statele Unite ale Americii. in 1906, in San Francisco (vestul SUA) a avut loc un cutremur devastator, care a distrus 80% din oras si a omorât 3.000 de ani. Sa fie acesta cutremurul la care s-a referit Nostradamus, sau va mai avea loc unul asemanator in 2015?

8 ) Oamenii vor invata sa vorbeasca cu animalele. Nostradamus scrie “Porcul va deveni frate cu omul.”

9) Toate taxele vor fi eliminate in lumea occidentala. Profetul francez scrie: “Oamenii vor refuza sa plateasca impozit regelui.” Oare vor avea loc revolte mari in Occident, care va face ca haosul sa se instaleze?

10) Parintii vor avea nevoie de licente. Zilele in care oricine ar putea avea un copil vor deveni de domeniul trecutului, spune Nostradamus.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...

    Pareri

  1. Căcat!