Noutati :

Noroi cat vezi cu ochii, tarat de camioane, din santiere pe strazile din Timisoara. Mizeria care ne otraveste aerul, ‘taxata’ de politie

3 februarie, 2020 - 12:20 PM
Autor: Redactie      
Categorie: SOCIAL
3

TIMISOARA. Printre principalele surse de poluare cu praf in Timisoara se numara in continuare santierele din oras.

CITESTE SI: Se ridica restrictiile de viteza si tonaj sau se trece la noi lucrari pe Autostrada Lugoj – Deva Lot 3? Anuntul sefului DRDP Timisoara 

Dincolo de mizeria ce se face in jurul lor, dare intregi de noroi sunt intinse si lasate de rotile masinilor si utilajelor folosite de muncitori. Bucatile de pamant sunt imprastiate apoi in tot orasul si de ceilalti soferi care trec prin zona.

Politia Locala a reinceput controalele si numai in ultima saptamana au dat sase sanctiuni, trei la persoane fizice si alte trei la persoane juridice, in zonele Circumvalatiunii, Torontalului, Aradului, Pictor Zaicu.

Sanctiunile pentru persoanele fizice au fost de cate 1000 lei fiecare, iar la persoanele juridice de cate 2500 lei fiecare. Politia Locala Timisoara atrage atentia ca murdarirea cailor publice ca urmare a activitatilor de incarcare-descarcare a mijloace de transport si neluarea masurilor de asigurare a unei rampe de spalare sau de curatare a rotilor autovehiculelor si neluarea masurilor necesare pentrui a preveni murdarirea cailor publice se sanctioneaza cu amenzi de pana la 1000 lei pentru persoanele fizice si de pana la 2500 lei pentru persoanele juridice„, transmite Politia Locala Timisoara.

Politistii anunta ca si in perioada urmatoare vor face astfel de controale, iar cei prinsi ca nu respecta legea vor fi amendati.

Primaria Timisoara va organiza o dezbatere publica pe tema poluarii in 5 martie, de la orele 16.00, in Sala de Consiliu.

CITESTE SI: Dezbatere publica pe calitatea aerului din Timisoara. Cetatenii, chemati sa faca propuneri primariei Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 3comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Veniti si pe strada Alexandru Balas sa vedeti!

  2. Veniți si pe străzile Dimitrie Stan si Andreescu in neglijatul si uitatul cartier Freidorf !

  3. E „grozav” cand din camioanele si betonierele supraincarcate si prost inchise mai curge si beton, care se intareste pe drum. Daca gropi tot avem de ce sa nu avem si damburi?