Noile tendinte din domeniul auto, prezentate la Timisoara

Timisorenii interesati de ultimele tendintele din domeniul auto, dar si de modul in care isi pot pregati masina pentru sezonul rece sunt asteptati la Iulius Mall Timisoara, in perioada 26- 28 noiembrie, la a doua editie a targului „Automotive business show”, targ de mijloace si servicii pentru transportul cu motor. Organizat in colaborare cu Iulius Mall, Aid Expo aduna in acelasi loc companii care doresc sa faca viata timisorenilor mai confortabila si mai usoara, prezentandu-le solutii tehnice, materiale si idei deosebite. „Automotive business show” se va desfăsura la demisolul si parterul Iulius Mall si reuneste peste 30 de firme din varii domenii: dealeri auto – moto, karting si pit bike indoor si outdoor, piese si scule auto, asigurari/finantări, rent a car, tunning, jante si anvelope, sisteme audio. „Automotive business show” este o expozitie cu vanzare.

Timisorenii interesati de ultimele tendintele din domeniul auto, dar si de modul in care isi pot pregati masina pentru sezonul rece sunt asteptati la Iulius Mall Timisoara, in perioada 26- 28 noiembrie, la a doua editie a targului „Automotive business show”, targ de mijloace si servicii pentru transportul cu motor.

Organizat in colaborare cu Iulius Mall, Aid Expo aduna in acelasi loc companii care doresc sa faca viata timisorenilor mai confortabila si mai usoara, prezentandu-le solutii tehnice, materiale si idei deosebite. „Automotive business show” se va desfăsura la demisolul si parterul Iulius Mall si reuneste peste 30 de firme din varii domenii: dealeri auto – moto, karting si pit bike indoor si outdoor, piese si scule auto, asigurari/finantări, rent a car, tunning, jante si anvelope, sisteme audio. „Automotive business show” este o expozitie cu vanzare.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.