Noutati :

Noii directori din Primaria Timisoara! Care sunt admisii la concursurile organizate si ce salarii ii asteapta?

8 septembrie, 2014 - 12:10 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: ADMINISTRATIE
2

TIMISOARA. Pornind cel mai probabil de la principiul ca ‘locurile sunt deja ocupate‘, putini se inghesuie sa devina sefi in Primaria Timisoara, dupa ce posturile de directori au fost scoase la concurs. „Bataie” este doar pe Directia de Mediu, de altfel singurul concurs pentru care s-au inscris trei candidati.

In curand vom afla cine sunt noii sefi ai directiilor institutiei de pe C.D. Loga.

Competitia pentru posturile de sefi a luat startul la inceputul lunii august. Se cauta asadar doi directori executivi – la Directia de Mediu si la Directia de Comunicare, doi sefi de servicii – Juridic si Achizitii Publice si trei sefi de birouri – Consultanta Juridica, Locuinte si Autorizare Activitati Comerciale.

S-au inscris 3 candidati la Directia de Mediu, printre care si Adrian Bere, care pana acum a ocupat postul de director interimar, iar la Comunicare vrea sa fie director Alina Pintilie, actuala sefa, care este si purtator de cuvant al Primariei Timisoara. Pentru postul de sef de birou la Locuinte s-au inscris doi candidati, la fel ca si la Biroul Autorizare Activitati Comerciale. La Birourile Juridic, Consultanta Juridica si Achizitii Publice exista cate un singur candidat.

Daca sefii de birouri nu vor avea salarii foarte mari, cei de directii vor castiga destul de bine odata ce vor ajunge pe functii.

Intr-un TOP al salariilor realizat de opiniatimisoarei.ro, seful Directiei de Mediu s-a aflat pe locul 5 din 9 in ceea ce priveste veniturile incasate de la primarie. Adrian Bere a dus acasa aproape 55.000 de lei in anul 2013, in timp ce Alina Pintilie, sefa Directiei de Comunicare, a castigat aproape 40.000 de lei.

Cu totii au trecut de prima incercare, fiind admisi la proba de selectie a dosarelor, urmand ca in 10 septembrie, la ora 10:00, sa sustina proba scrisa. Dupa afisarea rezultatelor se pot depune contestatii, iar apoi candidatii trebuie sa treaca si proba orala, care va consta intr-un interviu.

Vezi cine sunt candidatii!

Directia de Mediu: Adrian Amedeo Bere Semeredi, Maria Livia Groza Bejinariu, Mihai Condeescu

Directia de Comunicare: Alina Pintilie

Biroul Locuinte: Mihai Fanica Boncea si Corneliu Bistrian

Biroul Autorizare Activitati Comerciale: Alina Balaj si Ilie Cosmin Petrovici

Serviciul Juridic: Caius Sorin Suli

Biroul Consultanta Juridica: Daniel Vacarescu

Serviciul Achizitii Publice: Corina Valerica Radu

CITESTE SI: TOPUL salariilor in Primaria Timisoara! Merita sa fii director? Ce sefi castiga cel mai bine, chiar mai bine ca primarul?Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Jocurile,sunt facute….mai précis,locurile sunt ocupate.Tot cei care au ocupat interimar posturile,vor fi si castigatorii concursului.Asta e de stiut,tocmai de aceea nu sunt nici multi candidate.Si unde sunt mai multi candidati,unii sunt asa de ….umplutura,sa nu bata la ochi.Vezi directia de mediu,unde se stie ca BERE va castiga,concursul.

  2. Crezi ? se vor vedea surprizele marca „ROIBU” si SRI , prietenii stiu de ce si unde.