Noutati :

Noi servicii la medicii de familie. Anuntul CJAS la Timisoara

2 mai, 2018 - 11:46 AM
Autor: Redactie      
Categorie: SANATATE
0

TIMISOARA. Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Timis vine la inceput de luna cu informatii importante pentru asiguratii din Timisoara si din judet.

CITESTE SI: Pacaleala din spatele anunturilor de vanzare sau inchiriere de locuinte in Timisoara. Sau cum toate apartamentele si casele sunt langa marile magazine 

In pachetul de servicii medicale de baza pentru asigurati au fost introduse noi servicii ce pot fi oferite de medicul de familie, cum ar fi eliberarea adeverintei pentru incadrarea in munca a persoanelor aflate in somaj si eliberarea fisei sintetice pentru copilul incadrat sau care urmeaza sa fie incadrat in grad de handicap.

De asemenea, prin noul contract-cadru s-a clarificat modul de acordare a altor servicii, cum ar fi administrarea de medicamente intramuscular, subcutanat, intradermic, intravenos sau perfuzabil.

Totodata, prin noul contract-cadru s-a reglementat si programul cabinetelor de medicina primara, in folosul asiguratilor.

Pentru accesul asiguratilor la servicii medicale in cadrul cabinetului medical din asistenta medicala primara si la cabinetul din ambulatoriu pentru specialitati clinice s-a precizat ca programul de activitate de 35 de ore pe saptamana se asigura in minim 5 zile pe saptamana”, a precizat Victor Dumitrascu, presedinte-director General CJAS Timis.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...