Noutati :

Noi serii de cursuri in luna noiembrie, organizate de CCIA Timis

4 noiembrie, 2018 - 02:28 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis prin Directia Formare si Perfectionare Profesionala demareaza in cursul lunii noiembrie 2018 noi serii de cursuri, dupa cum urmeaza:

MANAGER PROIECT (COD COR 242101)
Perioada: 12 – 27 noiembrie 2018
Taxa de participare: 1000 lei /pers.

Cursul acopera tematica necesara pentru ocuparea unui post de Manager de Proiect, indiferent de tipul proiectului sau locul de munca al persoanei nominalizate sa indeplineasca aceasta functie.

Cursul isi propune sa pregateasca specialisti pentru a coordona realizarea si implementarea proiectelor cu finantare europeana, adresandu-se, totodata, si tuturor celor care doresc sa-si dezvolte abilitati practice, utile pentru rezolvarea problemelor specifice managementului proiectelor.

Cursul se adreseaza persoanelor cu studii superioare care doresc sa acumuleze cunostinte si abilitati in domeniul managementului de proiect.

Trainingul se va axa pe conceperea si implementarea proiectelor finantate atat din domeniul public cat si din cel privat.

Cursul va trata modalitatile de redactare a unui proiect si tehnicile managerilor de a asigura un bun control asupra proiectelor.

Certificatul de absolvire pentru ocupatia „Manager Proiect”reprezinta o conditie esentiala pentru oricine doreste sa deruleze proiecte cu finantare europeana.

CONTABIL
Perioada: 12 noiembrie – 14 decembrie 2018
Taxa de participare: 1000 lei / pers.

Cursul are caracter intensiv si pregateste participantii pentru evidenta contabila primara, cu aplicatii in programul SAGA. Este un curs practic si util, cu aplicabilitate imediata care trateaza prima etapa a demersului contabil: intocmirea corecta a documentelor contabile.
Programa de contabilitate are doua module care se intrepatrund: contabilitate primara si contabilitate asistata pe calculator.

Cursul se adreseaza atat absolventilor de studii superioare, precum si celor cu studii medii care doresc sa se califice sau sa-si perfectioneze cunostintele in domeniu.

FORMATOR (Cod COR 242401)
Perioada: 12 noiembrie – 20 decembrie 2018 (luni – vineri, intre orele 1630-1930)
Taxa de participare: 1000 lei /pers.

Cursul pastreaza formatul solicitat de legislatia in vigoare, acopera competentele vizate de standardul ocupational si ofera participantilor acreditarea ANC. Cursul vine cu o abordare de actualitate, non-formala si mereu interactiva, cu mult accent pe aspectul practic si cu studii de cazpe care participantii le pot folosi drept exemplu in momentul exersarii rolului de formator. Desi poate parea un curs “tehnic”, adresat doar persoanelor care lucreaza in domeniul training-ului/resurselor umane sau care doresc sa exerseze rolul de formator in viitor, experienta ultimelor editii a demonstrat exact contrariul. Acest curs si-a dovedit utilitatea si in contextul exersarii altor roluri la locul de munca sau chiar in plan personal.

La sfarsitul cursului, participantii vor fi capabili:
– sa identifice necesitatile de instruire;
– sa foloseasca limbajul verbal, limbajul nonverbal si paraverbal in favoarea lor;
– sa administreze situatii dificile de livrare;
– sa aleaga informatia relevanta pentru obiectivele de instruire;
– sa construiasca activitati care sa duca la indeplinirea obiectivelor de instruire;
– sa faciliteze invatarea pe parcursul si dupa finalul programului de prezentare/instruire;
– sa evalueze programul de prezentare/instruire pe baza unor criterii relevante;
– sa faca rapoarte de instruire relevante pentru o companie;
– sa organizeze programele de prezentare/instruire.

GESTIONAR DEPOZIT (Cod COR 432101)
Perioada: 12 – 21 noiembrie 2018 (luni – vineri, orele 1630-1930)
Taxa de participare: 1000 lei / pers.

Cu un puternic caracter practic si aplicativ, cursul se adreseaza atat celor ce doresc sa fie certificati in receptia, manipularea, depozitarea, livrarea si inventarierea marfurilor cat si celor care vor sa isi aprofundeze cunostintele pe care le au in domeniu cu notiuni teoretice si solutii practice la diversele probleme aparute in activitatea zilnica.

Tematica cursului:
– Asigurarea gestiunii stocului de bunuri: receptionarea bunurilor; asigurarea conditiilor de depozitare, pastrare si siguranta a bunurilor; monitorizarea, manipularea si depozitarea bunurilor; asigurarea evidentei si raportarea situatiei stocurilor de bunuri; urmarirea rulajului bunurilor din stoc; eliberarea bunurilor din gestiune.
– Intocmirea documentelor de evidenta si raportarea activitatii: selectarea informatiilor; completarea documentatiei de evidenta si raportare; intocmirea rapoartelor; completarea formularelor; raportarea verbala.

Curs IGIENA
Perioada: 14 – 16 noiembrie 2018
Taxa de participare: 120 lei /pers.
Lectori: persoane acreditate din cadrul Directiei de Sanatate Publica

Cursul se desfasoara in conformitate cu Ordinul 1225/24 decembrie 2003 si se adreseaza tuturor categoriilor de lucratori din industria alimentara, inclusiv pentru cei care comercializeaza si transporta produse din industria alimentara (alimentatie publica si a colectivitatilor – toate nivelele); persoanelor din serviciile de curatenie din unitatile de asistenta medicala, a colectivitatilor de copii si tineri, unitati de cazare hoteluri, moteluri, cabane, etc.; persoanelor din productia si distributia apei potabile, inclusiv a apei potabile imbuteliate; persoanelor din cadrul serviciilor de ingrijire corporala (coafor, frizerie, manichiura pedichiura, cosmetica, masaj, etc.); persoanelor din cadrul serviciilor de tip dezinfectie, dezinsectie, deratizare.

IMPORTANT!

Firmele membre ale CCIAT beneficiaza de 10% reducere din taxa de participare.

Cursurile se desfasoara la Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timis din Bd. Eroilor de la Tisa nr.22.

Cursurile sunt autorizate de Autoritatea Nationala pentru Calificari (A.N.C.) iar certificatele obtinute la absolvire au recunoastere nationala si sunt emise de Ministerul Muncii si de Ministerul Educatiei.

Informatii si inscrieri:
Directia Formare si Perfectionare Profesionala a CCIA Timis, Centrul Regional de Afaceri (CRAFT), Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22, cam. 110, tel. 0256 294922, 0256-219171/2, e-mail: [email protected] Persoana de contact: Tania AVRAMOV – Manager DFPP.

Informatii detaliate sunt disponibile pe site-ul CCIAT, www.cciat.ro, si pe pagina de Facebook a CCIAT.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...