Noutati :

Noi serii de cursuri autorizate in organizarea CCIA Timis

5 aprilie, 2021 - 08:17 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Timiş prin Direcția Formare și Perfecționare Profesională organizează în cursul lunii aprilie 2021 noi serii de cursuri autorizate, după cum urmează:

 • INSPECTOR / REFERENT RESURSE UMANE – Cod COR 333304

Perioada: 5 – 23 aprilie 2021

Program: luni – vineri, între orele 17.00 – 20.00 (*în prima zi, cursul începe la orele 16.00)

Taxă de participare: 800 lei/pers.  

Formatori: Lucica ZIRBĂU, Delia FARCHESCU, Dan COJOCARU

Structura cursului:

Contractul individual de muncă; Vechimea în muncă;  Contractul colectiv de muncă; Jurisdicţia muncii; Răspunderea salariaților; Salarizarea. Permisul de Muncă; Formarea profesională; Asigurările sociale de stat; Noțiuni de organizare și legislația muncii; Modul de desfășurare a activității ca întreprinzător particular; Recrutarea și selecția personalului; Aplicații în programul REVISAL.

În cadrul cursului de Inspector Resurse Umane se va desfășura și un modul  de instruire în aplicația  REVISAL în urma căruia se obține un CERTIFICAT DE PARTICIPARE. Pentru modulul de instruire REVISAL fiecare participant va avea acces individual la un laptop. 

 • RESPONSABIL DE MEDIU – Cod COR 325710

Perioada7 – 16 aprilie 2021

Program: luni-vineri, între orele 16.30-19.30

Taxă de participare: 1000 lei/pers.

    – 10% reducere pentru membrii CCIA Timiș

    – 20% reducere pentru șomeri în baza adeverinței de șomaj.

Reducerile nu se cumulează.

Adresabilitate: Cursul se adresează tuturor celor interesați să gestioneze procese de mediu și agenților economici care generează deșeuri.

În conformitate cu prevederile Legii nr.211/25.11.2011, art. 22, alin.3, persoanele juridice care deţin autorizaţie/autorizaţie integrată de mediu “au obligația să desemneze o persoană din rândul angajaților proprii care să urmarească și să asigure îndeplinirea obligațiilor prevăzute de prezenta lege sau să delege această obligație unei terțe persoane”.

Tematica:

 • Instruirea persoanei desemnate cu gestionarea deșeurilor din cadrul firmei, astfel încât să se asigure îndeplinirea obligațiilor legale în domeniul gestionării deșeurilor;
 • Aplicarea prevederilor legale privind protejarea mediului;
 • Aplicarea procedurilor de calitate;
 • Gestionarea cerințelor legale de mediu;
 • Elaborarea programului de management de mediu;
 • Monitorizarea factorilor de mediu;
 • Realizarea auditului intern;
 • Supravegherea activității pentru prevenirea efectelor provocate de situațiile de urgență;
 • Raportarea activității de mediu;
 • Elaborarea documentației sistemului de management mediu.

Certificatele obţinute au recunoaştere naţională si sunt emise de Ministerul Muncii și Justitiei Sociale și de Ministerul Educației. Diplomele se eliberează îm maxim 30 de zile de la absolvire.

Cursurile se desfășoară la Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timiș din Timișoara, Bd. Eroilor de la Tisa nr.22. 

Pentru a putea respecta măsurile de prevenire și combatere a efectelor pandemiei de COVID-19, locurile la aceste programe de formare sunt limitate.

Informații și înscrieri:

Direcția Formare și Perfecționare Profesională a CCIAT, Centrul Regional de Afaceri din Bd. Eroilor de la Tisa nr.22, camera 117, zilnic între orele 08.00-16.00, tel. 0720444121, 0256-219171. Persoane de contact:

– Tania Avramov, Manager DFP, e-mail:  [email protected]

– Adriana Leș, Specialist formare, e-mail: [email protected]

Informații detaliate despre cursuri sunt disponibile pe site-ul CCIAT: www.cciat.ro.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

 • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...