Noutati :

Noi serii de cursuri acreditate la CCIA Timis

1 martie, 2021 - 10:31 PM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: ECONOMIC
0

 TIMISOARA. Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Timiş prin Direcția Formare și Perfecționare Profesională organizează în perioada 15 martie – 10 aprilie 2021 noi serii de cursuri acreditate, după cum urmează:

  • AGENT IMOBILIAR Cod COR 333401

Perioada: 15 – 26 martie 2021

Program: luni – vineri, între orele 16.00-20.00

Taxă de participare: 800 lei /pers.

10% reducere pentru membrii CCIA Timiș

– 10% reducere pentru șomeri (în baza adeverinței de șomaj)

Loc de desfășurare: Centrul Regional de Afaceri al

CCIAT, Timișoara, Bd. Eroilor de la Tisa nr.22.

De ce să urmezi acest curs?

Activitatea profesională de intermediere a actelor juridice care au ca obiect bunuri imobile, precum și cea de administrare a acestora se desfășoară de persoanele fizice și juridice care au calitatea de agent imobiliar. Agentul imobiliar identifică cadrul juridic prin studierea legislației specifice și conexe; se documentează în privința modului de completare și a conținutului fișei de lucru și întocmește dosarul ofertei prin folosirea materialelor documentare existente; întocmește convenția firmă/client cu respectarea legislației în vigoare; întocmește pre/ante contractul între părți cu respectarea legislației în domeniu; întocmește contractul de prestări servicii respectând metodologia de agenție şi legislația în domeniu; se documentează în amănunt asupra conținutului dosarului tranzacției apelând la conținutul cadru al acestuia.

Unul din avantajele cursului de „Agent Imobiliar” constă în faptul că atestatul dobândit permite agenților imobiliari să profeseze în orice țară a Uniunii Europene.

Cursul este autorizat de către Ministerul Muncii și Protecției Sociale prin Comisia de Autorizare a furnizorilor de formare profesională din Județul Timiș. Diplomele se eliberează în maxim 30 de zile de la absolvire.

  • MANAGER DE PROIECT – Cod COR 242101

Perioada: 16 – 31 martie 2021

Program:

– 8 zile pregătire teoretică (luni – vineri, între orele 16.30-20.00)

– 4 zile pregătire practică (realizarea proiectului).

Formator: Monica MIȘCĂ

Taxă de participare: 1000 lei/pers.

– 10% reducere pentru membrii CCIAT

– 10% reducere pentru persoanele care au absolvit cursul „Expert accesare fonduri structurale și de coeziune europene„, organizat de CCIAT

– 10% reducere pentru șomeri (în baza adeverinței de șomaj). Reducerile nu se cumulează.

Loc de desfășurare: Centrul Regional de Afaceri al CCIAT, Timișoara, Bd. Eroilor de la Tisa nr.22.

Cui se adesează: Cursul se adresează persoanelor cu studii superioare care doresc să acumuleze cunoștinte și abilități în domeniul managementului de proiect. Formarea se axează în special pe conceperea şi implementarea proiectelor finanțate atât din domeniul public cât și din cel privat. Cursul tratează modalitățile de redactare a unui proiect şi tehnicile managerilor de a asigura un bun control asupra proiectelor.

Tematica: Cursul acoperă tematică necesară pentru ocuparea unui post de Manager de Proiect, indiferent de tipul proiectului sau de locul de muncă al persoanei nominalizate să îndeplinească această funcție.

Structura cursului: Management organizațional vs. management de proiect; Managementul proiectului (ciclul proiectului PCM); Definirea proiectului; Planificarea proiectului; Implementarea proiectului; Surse și instrumente de finanțare; Cadrul legislativ și instituțional al Instrumentelor Structurale în Uniunea Europeana și România.

Cursul este autorizat de către Ministerul Muncii și Protecției Sociale prin Comisia de Autorizare a furnizorilor de formare profesională din Județul Timiș.

Diplomele se eliberează în maxim 30 de zile de la absolvire.

  • ARHIVAR – Cod COR

Perioada: 15 martie – 09 aprilie 2021

Program: luni-vineri, orele 16.00-21.00

2 săptămâni teorie + 2 săptămâni practică / realizarea unei lucrări practice sub îmdrumarea lectorului

Taxă de participare: 1000 lei / pers.

– 10% reducere pentru membrii CCIA Timiș

20% reducere pentru șomeri (în baza adeverinței de șomaj)

Lector: Adriana Florica MUNTEAN, arhivist.

Loc de desfășurare: Centrul Regional de Afaceri Timișoara, Bd. Eroilor de la Tisa nr.22.

Cui se adresează: Cursul este destinat persoanelor (minim studii medii) care fie ocupă funcția de arhivar sau îndeplinesc atribuții pe linie de arhivă la nivelul unei organizații și doresc să-și actualizeze cunoștințele și/sau să-și perfecționeze pregătirea profesională, fie persoanelor care doresc să-și dezvolte competențe în acest sens, sub îndrumarea formatorilor în domeniu. Programul de formare este proiectat să satisfacă atât cerințele instituționale de formare continuă și dezvoltare de competențe cât și nevoile individuale de pregătire în domeniu, în concordanță cu legislația și standardele în vigoare.

Competențe dobândite: Redactarea nomenclatorului arhivistic; Gestionarea fondului documentar; Prelucrarea documentelor; Utilizarea informațiilor din documente; Consevarea arhivei în depozit.

Cursul de arhivar este OBLIGATORIU pe piața muncii, conform Art. 31 din Legea Arhivelor Naționale nr.16/1996 prin care fiecare organizație publică sau privată are obligația să își organizeze un compartiment de arhivă, administrat de personal calificat.

Cursul este acreditat de Ministerul Muncii și Protecției Sociale și avizat de către Arhivele Naționale București. Diploma este recunoscută la nivel național.

Informații și înscrieri:

Direcția Formare și Perfecționare Profesională a CCIAT, Centrul Regional de Afaceri din Bd. Eroilor de la Tisa nr.22, camera 117, zilnic între orele 08.00-16.00, tel. 0720444121, 0256-219171. Persoane de contact:

– Tania Avramov, Manager DFP, e-mail: [email protected]

Adriana Leș, specialist formare, e-mail: [email protected]

Informații detaliate despre cursuri sunt disponibile pe site-ul CCIAT: www.cciat.ro.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...