Noutati :

Noi restrictii in trafic, la Timisoara. Nu se va putea circula pe mai multe tronsoane de drumuri importante

30 august, 2021 - 02:51 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: UTILE
0

TIMISOARA. Se impun noi restrictii de trafic in Timisoara, pe mai multe bulevarde mari din Timisoara.

Reprezentantii primariei anunta ca pentru realizarea obiectivului ”Reabilitarea liniilor de tramvai si modernizarea tramelor stradale in Municipiului Timisoara, Traseul 5 – Calea Bogdanestilor” Comisia de Circulatie de la nivelul municipiului a avizat urmatoarele:

1) Prelungirea pana la data de15.09.2021, a inchiderii traficului rutier, pe Calea Bogdanestilor, la intersectia cu bd. Cetatii, cu devierea traficului rutier din str. Hașdeu pe str. Balta Verde si de pe str. Balta Verde pe b-dul. Cetatii, precum si din Calea Bogdanestilor pe str. Ion Pop Reteganul, pentru amplasarea unei conducte de termoficare.

2) Pe Calea Bogdanestilor, in perioada 01.09.2021 – 30.10.2021, inchiderea traficului rutier, pe tronsonul cuprins intre str. Tacit si str. Grigore Alexandrescu si devierea traficului rutier din Calea Bogdanestilor pe str. Grigore Alexandrescu, pentru executarea lucrarilor de dren la linia de tramvai, fundatiile pentru catenara (sistem de sustinere a firului aerian de contact) si grinzile pentru linie.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...