Noi perspective de extindere a afacerilor timisene in SUA

TIMISOARA. Misiunea economica timiseana organizata de CCIA Timis in Statele Unite ale Americii a deschis noi oportunitati de colaborare romano-americana pe plan economic.

La data de 8 mai, delegatia de afaceri a CCIAT a fost primita de Consulul General Onorific al Romaniei la San Francisco, doamna Dana Beldiman.

Reprezentantii firmelor timisene prezente la intalnire au avut ocazia de a prezenta domeniul de activitate si interesul specific pentru piata americana: Proiectare şi executare de lucrari de instalaţii electrice, Furnizare de solutii complete scan si print industrial, Consultanţa in domeniul contabil si fiscal, invatamant profesional, Activitati de fitness profesional, Distributie de echipamente sportive, Comert, Servicii de alimentatie publica, Activitati de tipografie, Furnizare de tehnici si metode de comunicare, Servicii jurnalistice.

Diplomatul roman a facut o prezentare detaliata a mediului economic din zona San Francisco, cu accent pe preocuparile actuale din domeniul inteligentei artificiale. in partea sudica a San Francisco se afla Silicon Valley, cea mai mare concentratie de producatori si dezvoltatori de cipuri din lume, metafora a afacerilor in inalta tehnologie.

Discutiile au reliefat sprijinul pe care Consulatul General al Romaniei la San Franciso il va oferi compniilor romanesti pentru promovarea afacerilor acestora in California, cu precadere in randul grupurilor tehnologice. De asemenea, oamenii de afaceri timiseni vor primi raspuns la solicitarile facute in masura in care se vor gasi firme americane interesate de o colaborare cu Romania.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...