Noi oportunitati de afaceri in Grecia oferite firmelor timisene prin Programul Hosted Buyer

TIMISOARA. Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, cu sprijinul Ambasadei Republicii Elene în România prin Biroul Economic și Comercial și al HELEXPO Salonic, organizează participarea firmelor timișene, în calitate de vizitator, la cea mai mare și importantă Expoziție Internațională de Turism PHILOXENIA-HOTELIA, care se desfășoară la Centrul Expozițional HELEXPO, în perioada 12 – 14 noiembrie 2021.

Cea de-a 36-a ediție reunește expozanți din peste 20 de țări ale lumii, oferind vizitatorilor profesioniști posibilitatea de a avea întâlniri cu companii din domeniul turistic și din domenii conexe serviciilor turistice: agenții de turism; servicii de transport și de cazare; servicii și aplicații informatice destinate agențiilor de turism; prezentarea destinațiilor turistice și culturale; centre de conferință și organizatori de evenimente; universități și unități de învățământ cu specializări în domeniul turismului, altele.

Mai multe informații despre târg și evenimentele auxiliare sunt disponibile pe pagina web: https://philoxenia.helexpo.gr/

 IMPORTANT!

Prin programul «Hosted Buyer» susținut de Guvernul Elen, organizatorul oferă posibilitatea găzduirii a 30 de operatori turistici din sectorul respectiv, acoperind cheltuielile de transport și cazare pe durata desfășurării expozitiei (1 bilet de avion dus – întors România-Grecia, cazare pentru 2-3 nopți la hotel 4-5*, tranfer intern  de la hotel la Centrul Expozițional, organizarea întâlnirilor B2B) pentru un singur  reprezentant al firmei participante.

Organizatorii îşi rezervă dreptul de a selecta companiile românești participante.

În actualul context pandemic, participarea firmelor românești este condiționată de prezentarea certificatului de vaccinare sau a certificatului de îmbolnăvire. Înainte de plecarea din România, firmele trebuie să completeze formularul ‘PLF’.

Costuri de organizare: 200 lei + TVA

Termen de înscriere: 10 octombrie 2021

 

 Relații suplimentare privind procedura de înscriere:  

Telefon: 0372 185 285

E-mail: [email protected]

Persoană de contact: Cristina COROIAN, Consultant Cameral

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...