Noutati :

Noi lucrari la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara. S-a lansat licitatia pentru extinderea unei sectii

24 ianuarie, 2020 - 09:28 AM
Autor: Redactie      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. Procesul amplu de modernizare de la Spitalul de Boli Infectioase si Pneumoftiziologie Victor Babes din Timisoara bifeaza o noua etapa.

CITESTE SI: Alungat cu matura si tarat afara de pe holurile unui spital din Banat. Video 

In ultimii ani au fost renovate saloane, cabinete medicale si grupuri sanitare si s-a lucrat la inlocuirea retelei de apa-canal, respectiv la statia de epurare. Acum a venit randul Compartimentului de Recuperare Medicala.

Primaria Timisoara, in subordinea careia se afla unitatea medicala, a lansat licitatia pentru gasirea unui constructor care sa reabiliteze imobilul existent, dar si sa ridice alte 2 corpuri.

In documentatia postata in Sistemul Electronic de Achizitii Publice care prevede extinderea Compartimentului de Recuperare Medicala Respiratorie sunt cuprinse:

– reabilitarea imobilului existent (C2) prin realizarea de lucrari de refacere a tencuielilor exterioare, reparatia tamplariei, reparatia acoperisului, recompartimetari interioare, amenajarea de noi cabinete medicale, grupuri sanitare; – edificarea a 2 corpuri principale (A si B), articulate prin corpuri de legatura cu constructia existenta. Aceste 2 corpuri vor contine: cabinete medicale, saloane, sali de recuperare, sala de conferinte, grupuri sanitare, spatii tehnice, holuri, spatii cu destinatii specific medicale.

Suma estimata pentru aceste lucrari este de 17.245.372 lei, fara TVA, adica peste 4 milioane de euro, bani de la bugetul local.

Data limita pana la care firmele interesate isi pot depune ofertele este 5 martie.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...