Noi echipe de monitorizare pe autostrazi si pe unele drumuri nationale. Anuntul DRDP Timisoara

TIMIS. Continua recensamantul masinilor care circula pe autostrazile si drumurile nationale din raza de administrare a DRDP Timisoara, pe care nu sunt montate sisteme de contorizare automata.

CITESTE SI: La un pas sa se rastoarne, dupa ce s-au’ incalecat’ in intersectie la Timisoara. Ciocnire intre soferite, chiar in fata Politiei. Video cu momentul impactului

Astfel, miercuri 12 octombrie, va avea loc etapa a doua a monitorizarilor organizate de catre DRDP Timisoara, si se va desfasura intre orele 8 – 12 si 14 – 18, pe drumuri nationale si autostrada.

Pentru zona de vest, vor exista posturi de recenzie pe urmatoarele drumuri:
Jud. Arad: DN 79, Zimandu Nou
Jud. Hunedoara: DN 68, iesire din Totesti spre Hateg si DN 76, iesire din Brad spre Tebea
Jud. Caras-Severin: DN 6, Constantin Daicoviciu
Jud. Timis: DN 69, Ortisoara si DN 68A, Dumbrava
Autostrada A1: parcarile dintre nodurile rutiere Remetea Mare si Giarmata, km 500+536.
Recenzorii vor fi amplasati pe ambele sensuri de mers in punctele mentionate.

Echipaje mixte CNAIR – Politia Romana (recenzori si agenti de circulatie) vor invita conducatorii de vehicule pe o banda de rezerva si le vor adresa un set de intrebari, care vor consta in: originea plecarii in cursa (ex.: Timisoara, Resita); destinatia cursei (ex.: Cluj, Iași); scopul calatoriei (ex.: turistic, acasa, loc de munca, alte scopuri); pentru vehicule de transport marfa: felul marfii; pentru vehicule de pasageri: numarul de pasageri. Fiind vorba despre o actiuni de interes public, rugam conducatorii auto sa colaboreze cu anchetatorii astfel incat aceasta actiune sa se desfasoare intr-un timp cat mai redus. Nu vor fi inregistrate datele referitoare la numarul de inmatriculare al vehiculului, numele conducatorului auto sau alte date de identificare. Informatiile solicitate sunt complet anonime, in conformitate cu regulamentul general privind protectia datelor„, transmit reprezentantii DRDP Timisoara.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...