Noutati :

Noi conditii de acordare a ajutoarelor alimentare pentru nevoiasi. Cand incepe distribuirea lor la Timisoara

9 decembrie, 2015 - 01:30 PM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Numarul celor care vor beneficia de ajutoarele alimentare va creste pentru anul 2015, in urma unei decizii a Ministerului Fondurilor Europene, insa beneficiarii vor trebui sa mai astepte pentru ele. Distribuirea acestora va incepe abia in luna februarie a anului viitor.

Numarul celor care vor beneficia de alimente va creste in baza unei hotarari de guvern, din cauza faptului ca limitele de venituri si indemnizatii de somaj eligibile pentru primirea ajutoarelor vor fi modificate de 400 la 450 de lei. De aceasta data vor mai primi ajutoare alimentare si persoanele fara venituri, sau cele care au venituri pana in 450 de lei lunar. O alta schimbare pentru acest an este faptul ca spre deosebire de anul 2014, in acest an ajutoarele nu se vor mai acorda pe baza de cupoane.

Impartirea ajutoarelor alimentare va incepe din luna februarie a anului viitor si se va incheia in luna aprilie, insa Directia Generala de Asistenta Sociala Comunitara Timisoara nu a stabilit, deocamdata, o data exacta la care va incepe distribuirea ajutoarelor alimentare.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...