Noi asigurari pentru singura bucata de autostrada ce va fi inaugurata in Timis in acest an! VIDEO!

TIMISOARA. Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania vrea sa inaugureze pana la sfarsitul anului circa jumatate din lotul 2 al Autostrazii Lugoj-Deva, unde lucrarile sunt foarte avansate, mai putin zona de tunele.

Lucrarile pe 15 kilometri din lotul 2 al autostrazii Lugoj-Deva sunt aproape finalizate, aceasta sectiune urmand sa fie deschisa circulatiei inainte de Craciun, spune Catalin Homor, directorul general al CNADNR. Alte voci din domeniu ridica insa unele semne de intrebare cu privire la singura bucata noua de autostrada care ar putea fi data traficului anul acesta.

Tunelele sunt proiectate, urmeaza sa fie avizate in CTE si sa scoatem la licitatie executia lor. Dar 15 km pana la primul nod rutier sunt realizati in proportie de 95%. Mai sunt chestiuni minore, ceva marcaje, s-a inceput la parapeti„, a explicat pentru economica.net Catalin Homor, directorul general al CNADNR.

Lotul 2 din autostrada Lugoj – Deva are o lungime de 28,6 km si constructia sa a fost castigata la licitatie de catre asocierea Salini (Impregilo) – Secol SpA cu o ofertă de 562 de milioane de lei, aproape 50% din cat estimase CNADNR.

Salini Impregilo a lucrat şi pe autostrada Sibiu – Orastie Lot 3, autostrada inchisa la nici un an de la inaugurare dupa ce au aparut fisuri in asfalt si care a fost si demolată partial intre timp.

In urma cu cateva zile, Asociatia Pro Infrastructura posta noi imagini din avion care ilustreaza avansul lucrarilor pe logurile 2,3 si 4 de pe A1 Lugoj – Deva.

Pe jumatate din Lotul 4 inca nu sunt emise autorizatiile si acordurile necesare, desi au trecut mai bine de trei ani de la semnarea contractului, iar sansele ca circulatie sa fie deschisa chiar si pana la final de 2017 sunt din ce in ce mai reduse.

Asadar, inainte de Craciun am putea circula pe A1 lot 2 Lugoj – Deva, lucru intarit si de seful DRDP Timisoara Horatiu Simion, intr-un interviu VIDEO acordat opiniatimisoarei.ro.

Portiunea de autostrada este cu siguranta importanta deoarece pe langa continuarea autostrazii Nadlac-Traian Vuia aflata deja in exploatare, va avea rolul de ocolitoare a orasului Faget, precum si a comunelor Dumbrava si Margina„, scria Asociatia Pro Infrastructura pe pagina sa de Facebook.

Cat despre celelalte loturi de pe Lugoj – Deva, 3 si 4, la acestea mai e destul de lucru.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

  Pareri

 1. – Nod rutier Centura Karlsruhe A 5 – ( A 5 – A 8 E 52 ) – A 8 ( E 52 ) – A 99 ( E 52, E 45 ) – A 8 ( E 52, E 45 ) – A 8 ( E 52, E 60 ) – A 1 ( E 52, E 60, E 55 ) – A 10 ( E 55 ) – A 10 ( E 55, E 66 ) – A 11 ( E 61 ) – A 2 ( E 61 ) – A 2, A 1 ( E 70 ) – A 2 ( E 70 ) – P.T.F. Obrezje – Bregana – A 3 ( E 70 ) – A 3 ( E 70, E 65, E 71 ) – A 3 ( E 70 ) – A 3 ( E 70, E 73 ) – A 3 ( E 70 ) – P.T.F. Bajakovo – Batrovci – E 70 – E 75 – 26 ( E 763 ) – E 75 – A 1 ( E 75 ) – A 4 ( E 80 ) – E 80 – P.T.F. Gradina – Kalotina – 8 ( E 80 ) – 18, 1, 6 ( E 80, E 79, E 871 ) – A 1 ( E 80 ) – A 1 ( E 773 ) – A 4 – A 4 ( E 80 ) – E 80 – P.T.F. Kapitan Andreevo – Kapikule – D 100 ( E 80 ) – O-3 ( E 80 ) – Nod rutier Centura Istanbul O-3 ( E 80 ) – ( O-3 E 80 – O-2 E 80 ) – O-2 ( E 80 ) = 2157 km.

 2. Autorul spune: „”Pe jumatate din Lotul 4 inca nu sunt emise autorizatiile si acordurile necesare, desi au trecut mai bine de trei ani de la semnarea contractului, iar sansele ca circulatia sa fie deschisa chiar si pana la final de 2017 sunt din ce in ce mai reduse.””

  „””In urma cu cateva zile, Asociatia Pro Infrastructura posta noi imagini din avion care ilustreaza avansul lucrarilor pe logurile 2,3 si 4 de pe A1 Lugoj – Deva.”””

  Ce sa crezi de la mincinosi? De cate ori casca gura, de ani de zile aceste bestii, starpituri, se justifica cu alte minciuni si isi bat joc de neamul romanesc. Terminele se prelungesc cu anii si aceasta institutie castiga miliarde de RONI fara ca sa faca ceva.
  Sper ca Transportatorii sa sparga toate geamurile acestei institutii malefice care fura fondurile europene si din buget, fara ca sa construiasca anul acesta pana in prezent nici un kilometru de autostraza. Daca ei, cei mai afectati (Transportatorii) nu se vor revolta contra CNADNR, va veni „”Tepes cu tepele moderne; adica mitralierele”””. Aceasta „””institutie TARFA trebuie exterminata”””. Daca va fii nevoie, cu „”tunurile si pe Ministerul Transporturilor””. Acestia sunt doar o parte din banditii romanilor. PUNCT. Ei trebuie „”starpiti fratii mei””, daca nu vreti ca sa ne starpeasca ei pe noi.

  PS: Stimati ROMANI: Daca doriti ca sa circulati civilizat pe autostrazi, trebuie ca sa distrugeti „””Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania”””, impreuna cu Ministerul Transporturilor, dusmanii de moarte ai romanilor, La aceste institutii se cuibaresc cei mai mari Hoti, mincinoso, MAFIOTI si coorupti ai neamului romanesc. In aceste institutii dusmane neamului romanesc, se afla hotii, inconstientii si tradatorii intentionati ai neamului si Romaniei.

 3. Aceasta este o ramura a cuibului dr trădători și străini implicați în furtul cetățenilor cinstiți.Ar trebui sa vedem modelul Islanda singura soluție fata vărsare de sânge negru al trădătorilor și șerpilor care conduc de după ’89