Noutati :

Noi angajari la Primaria Timisoara! Ce se cauta si care sunt conditiile?

31 ianuarie, 2016 - 11:09 AM
Autor: Anonim      
Categorie: ADMINISTRATIE
1

TIMISOARA. Cateva posturi vacante sunt scoase la concurs de Primaria Timisoara pentru cei care cauta un loc de munca.

Acestia vor trebui sa indeplineasca mai multe criterii, iar concursul va avea loc in 10 februarie, de la ora 10.00 la sediul municipalitatii. Dosarele pot fi depuse in urmatoarele zile.

Se cauta un consilier in cadrul Compartimentului Eficientizare Energetica Cladiri, ce trebuie sa aiba studii superioare de lunga durata absolvite cu diploma de licenta, specializarea inginerie civila, cu o vechime de minimum 5 ani in domeniu.

De asemenea, este nevoie de un consilier in cadrul Biroului Sport Cultura, la Compartimentul Sport, ce trebuie sa aiba studii superioare de lunga durata absolvite cu diploma de licenta, specializarea inginerie civila sau inginerie mecanica, cu o vechime de minimum 9 ani in domeniu.

Un al treilea post este de consilier la Serviciul Juridic, Compartimentul Executori. Acesta trebuie sa aiba studii superioare, specializarea Drept si o vechime in domeniu de minimum 1 an.

Dosarele de inscriere trebuie sa cuprinda:

• formularul de inscriere, conform anexei nr. 3 la H.G. nr. 611/2008, modificata- vezi anexa;
• copiile diplomelor de studii si ale altor acte care atesta efectuarea unor specializari;
• copia carnetului de munca sau, dupa caz, adeverinta care sa ateste vechimea in munca si, dupa caz, in specialitate;
• cazierul judiciar (acesta poate fi inlocuit cu o declaratie pe proprie raspundere, cu obligatia de a completa dosarul de concurs cu originalul documentului pe tot parcursul desfasurarii concursului, dar nu mai tarziu de 5 zile lucratoare de la data la care a fost declarat admis in urma selectiei dosarelor).
• adeverinta care sa ateste starea de sanatate corespunzatoare;
• declaratia pe propria raspundere sau adeverinta care sa ateste ca nu a desfasurat activitati de politie politica.

Copiile actelor prevazute mai sus se prezinta insotite de documentele originale, care se certifica pentru conformitatea cu originalul de catre secretariatul comisiei de concurs, sau in copii legalizate.
Ultima zi de inscriere la concurs : 05.02.2016
Relatii suplimentare se pot obtine la sediul Municipiului Timisoara si la nr. de telefon : 0256- 408 .352.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Criteriu de baza pentru concurs este sa fi neam cu cineva din primarie , daca nu indepliniti acest criteriu nu are sens sa va inscrieti.