Noutati :

Noi angajari la Primaria Timisoara. Ce posturi sunt scoase la concurs?

7 martie, 2015 - 10:01 AM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: SOCIAL
1

TIMISOARA. Se cauta oameni la Primaria Timisoara. Municipalitatea organizeaza un nou concurs in aceasta luna, pentru trei posturi. Inscrierile se pot face pana in 13 martie.

Executivul Primariei Timisoara cauta un consilier principal pentru Compartimentul Control Constructii, care trebuie sa aiba o vechime de minimum 5 ani, precum si studii universitare de licenta absolvite cu diploma si studii superioare de lunga durata absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta – specializarea Drept.

Potrivit anuntului pentru concurs postat pe site-ul primariei, mai e nevoie de un consilier cl. I gradul superior pentru Biroul de Reabilitare si Conservare Cladiri Istorice. Acesta ar trebui sa aiba minimum 9 ani vechime, precum si studii superioare cu licenta in Constructii sau Arhitectura. Cel de-al treilea post scos la concurs este pentru un consilier superior la Biroul Certificate de Urbanism, care trebuie sa aiba tot 9 ani vechime, minimum, dar si studii superioare cu licenta in Constructii. Cu totii trebuie sa stie sa lucreze la nivel mediu in Microsoft Word si Excel.

Dosarele se pot depune pana in 13 martie, proba scrisa fiind programata pentru ziua de 17 martie, la ora 10:00. Vedeti ce trebuie sa contina dosarele si care este bibliografia pentru concurs!Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. ” Acesta ar trebui sa aiba minimum 9 ani, precum si studii superioare ” cum vine asta?