Noutati :

Noi angajari in Primaria Timisoara. Sunt o multime de posturi libere. Ce se cauta

6 noiembrie, 2018 - 11:40 AM
Autor: Redactie      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Primaria Timisoara face o noua serie angajari pentru a ocupa mai multe posturi vacante si organizeaza concurs.

CITESTE SI: Impresionat de palatele Florentei, Nicolae Robu si-a adus aminte ca vrea Castelul Huniade din Timisoara. Ce le cere prietenilor de pe Facebook 

Municipalitatea cauta oameni pentru diferite Servicii si Birouri din subordinea institutiei, pentru majoritatea pozitiilor fiind nevoie de studii superioare.

Sunt disponibile mai multe posturi, iar dosarele pentru concurs se depun la sediul Primariei, pe bulevardul C.D. Loga nr.1, pana in 26 noiembrie.

Cele mai multe job-uri in Primaria Timisoara scoase acum la concurs sunt pentru consilieri la Biroul Generare si Management Proiecte Edilitare, la Biroul de Drumuri si Poduri, la Transporturi si Siguranta Circulatiei, la Biroul Contencios si la Spatii cu Alta Destinatie.

Mai multe detalii legate de dosare si cerinte, dar si despre posturile scoase la concurs gasiti AICI.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...