Noi angajari in Primaria Timisoara. Se cauta inca 3 manageri de cartier, dar si asistenti medicali si inspectori. Vechimea, printre cele mai importante criterii de selectie

TIMISOARA. Primaria Timisoara cauta iarasi oameni care sa intermedieze relatia dintre administratie si locuitorii orasului si organizeaza un concurs. Este vorba despre inca 3 manageri de cartier, care ar urma sa preia din atributiile celor 3 colegi deja angajati.

CITESTE SI: Mai putin spatiu pentru masini, mai mult pentru oameni. Singura firma care a vrut sa deseneze primul proiect integrat de modernizare a unui cartier din Timisoara incepe treaba. Cum rezolva problema parcarilor? 

Managerii de cartier vor face parte din Serviciul Guvernanta Participativa si Management Cartier.

Pentru aceste posturi sunt necesare studii superioare cu diplomă de licenta sau echivalente, engleza nivel avansat si MS Office nivel mediu. Viitorii manageri de cartier trebuie sa indeplineasca o serie de conditii, intre care vechimea in munca in specialitatea studiilor. Pentru unii e suficient 1 an, pentru altii se cer si 7.

Potrivit reprezentantilor Primariei Timisoara, diferenta atat de mare de vechime intre cele 3 posturi va avea legatura directa cu atributiile pe care le va avea fiecare dintre managerii de cartier.

Deocamdata, spun reprezentantii primariei, nu se stie cine de ce cartier se va ocupa, ci doar ca, odata ocupate si aceste posturi, indatoririle angajatilor care deja lucreaza se vor imparti cu noii colegi.

De asemenea, primaria organizeaza concurs si pentru ocuparea unui post de elaborare documentatii proiecte cu fonduri europene nerambursabile. Si in acest caz, vechimea este unul dintre cele mai importante criterii, astfel ca cei care vor sa aplice pentru acest post trebuie sa fi lucrat deja cel putin 4 ani pe o pozitie similara.

Mai multe detalii despre cele doua concursuri pot fi gasite AICI.

Un al treilea concurs organizat de primarie este cel pentru angajarea a doi asistenti medicali. Si in acest caz, unul dintre locurile de munca prevede o vechime de cel putin 6 luni, in timp ce pentru a ocupa al doilea post, candidatii trebuie sa fi lucrat in domeniu minim 5 ani.

Asistentii vor lucra in cadrul Directiei Asistenta Medicala in Unitatile de Invatamant, iar pe langa vechimea in munca, ei trebuie sa prezinte si o diploma de scoala postliceala sanitara sau echivalenta sau diploma de studii postliceale prin echivalare, precum si certificatul de membru al OAMGMAMR, copie a asigurarii de malpraxis in termen de valabilitate si adeverinta de inscriere la concurs eliberate de OAMGMAMR.

Mai multe detalii AICI.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

  Pareri

 1. Eugen spune:

  Managerii de cartier vor plimba candidatii prin zona atunci cand e campanie electorala !

 2. CpM spune:

  De abia aștept sa vina in Ronat managerul de cartier, sa facă o plimbare pe jos pe trotuarele inexistente, pline de gropi și de noroi ca in urma cu 4 secole! Aaa, și sper ca poliția locală sa sesizeze și mașinile parcate pe trotuar la 50 de cm de colțul străzii, care obturează orice urma de vizibilitate pentru șoferi! Provin dintr-un sat din Banat in care, in urma cu jumătate de secol, existau trotuare mai bune decât in Timișoara – capitala culturală europeană!

 3. anticomunisti spune:

  Iara au deschis posturi pentru membrii de partid ai USR. Partidul unic USR pune mana pe tot, la fel cum faceau comunistii acum 50 de ani. Fritz stie cum se face asta, doar nevasta-sa e membru al Partidului Comunis Chinez.

  • Daniel spune:

   Asa se traduce promisiunea din campania electorala legata de servicii de calitate si eficientizare. Evident ca nu se va schimba nimic dar ramanem cu taxele noi introduse si cele marite la nivelul maxim permis de legislatia nationala.

 4. Bmem spune:

  Băi fraților. Ce vor face managerii de cartier?Cred că trebuie să vorbească și cu noi, locuitorii cartierelor. Cred că o condiție ar trebui să fie limba română avansat nu limba engleză avansat. Oare am înnebunit eu? Sau nu am citit bine?