Noaptea Devoratorilor de Publicitate, in editie festiva, la Timisoara

Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2010 – a 30-a editie, „Editie festiva”, la Timisoara, sambata, pe 20 noiembrie 2010, la Sala Capitol, de la ora 21! Asa suna reclama pentru unul din cele mai asteptate evenimente ale anului pentru iubitorii de publicitate.

Banatul a avut mereu un interes deosebit pentru lumea publicitatii, si pentru…brandingul de regiune, autopromovandu-se cu succes prin sloganul arhicunoscut „Tat Banatu-fruncea!”. Poarta a Occidentului si zona multiculturala, cu largi deschideri spre Europa si avand un spirit urban autentic, Timisoara intampina iubitorii de publicitate prin show-ul incendiar care glorifica lumea publicitatii.

In organizarea MSA Events, spectacolul marca Jean-Marie Boursicot, al carui producator general este Dan Chisu, va aduna la Timisoara o specie rara: devoratorii de publicitate! Cea de-a treizecea editie, „Editie Festiva”, are in centru ingemanarea dintre lumile filmului si publicitatii, excelenta universului vizual creat de acestea si care impresioneaza categorii largi de spectatori de pretutindeni. Interactivitatea spectacolului va fi deplina, spun organizatorii, iar participatii pot castiga numeroase premii la concursurile organizate in pauzele dintre calupurile publicitare.
Gazda evenimentului va fi actorul Dragos Muscalu, iar invitati speciali, trupa Sensor.

Editia din acest an a Noptii Devoratorilor de Publicitate va aduce sub lumina reflectoarelor creatiile valoroase din lumea publicitatii, in cadrul unei gale à la Oscar. Covorul rosu, sampania, costumele fancy, „de designer”, flash-urile fotografilor, muzica de gala, limuzinele, trofeele – toate vor invalui Noaptea Devoratorilor din 2010 intr-o atmosfera hollywoodiana. Una dintre temele dominante ale acestei editii va fi ecologia, tema de interes general si de mare responsabilitate.

Devoratorii timisoreni pot lua parte la competitia Cel mai regizor devorator – Premiile filmului de publicitate DevoratOscar.  Cum se procedeaza? Se posteaza pe site-ul evenimentului un clip dedicat televiziunii AXN, pana pe 20 noiembrie, iar cel mai regizor devorator poate cistiga marele premiu, o camera video Sony-Bloggie!

Platforma online este la: http://www.noaptea-devoratorilor-de-publicitate.ro/noaptea-devoratorilor-de-publicitate-2010/concurs/despre-concurs.html
Filmul evenimentelor este pe: http://www.noaptea-devoratorilor-de-publicitate.ro/

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.