Noutati :

Nimic nu-i sperie! Alti trei liceeni au fost prinsi copiind la bacalaureat in Timis. Numarul total al celor care au fraudat examenul a ajuns la 12!

1 iulie, 2011 - 02:36 PM
Autor: Miodrag Hojda      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Cu toate ca examenul de bacalaureat din acest an a fost considerat cel mai dur din ultimii 20 de ani si chiar daca au fost prinsi elevi cu fituicile in banca si eliminati de la celelalte probe scrise, alti 3 elevi din Timis nu s-au invatat minte! Ei au fost surprinsi cu cartea in banca, copiind pe rupte. Imediat au fost condusi afara din examen.

Doi liceeni din Timisoara (unul de la Colegiul Tehnic Azur si al doilea de la Grupul Scolar “Tudor Tanasescu”) si unul de la Colegiul “Valeriu Braniste” din Lugoj au fost eliminati vineri din bacalaureat. Ei au fost prinsi de supraveghetori in timp ce se inspirau din carti la proba la alegere de la specializarea profilului.

Tinerii se alatura celorlalti sase colegi care au fost prinsi ca au copiat fie de pe fituici sau de pe ciornele colegilor, la proba de Limba si literatura romana si la cea de Matematica.

Marin Popescu, inspectorul scolar general din Timis, a precizat ca numarul total al elevilor eliminati din examen, inacest an, a ajuns la 12. Ei nu vor putea sustine probele de la bacalaureat decat in sesiunea din toamna anului 2012. Rezultatele finale vor fi afisate duminica.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...