Opinia Timisoarei

Nicu Covaci, liderul trupei Phoenix, e tot mai bine dupa operatia pe creier suferita de urgenta la Timisoara

TIMISOARA. Vesti bune vin de la Spitalul Judetean Timisoara, unde liderul legendarei trupe Phoenix a fost operat pe creier de urgenta, in urma cu cateva zile.

CITESTE SI: Frumoase ca niste papusi. Zeci de fetite imbracate in costume populare duc mai departe o traditie minunata de Floriile catolice, in Banat. Foto

Starea de sanatate a artistului e tot mai buna pe zi ce trece. Nicu Covaci si-a revenit dupa interventia chirurgicala complexa pe care a suferit-o, vorbeste si abia asteapta sa se intoarca acasa.

Va reamintim, la cei 76 de ani ai sai, Nicu Covaci a trecut prin momente grele in 22 martie cand a ajuns la Spitalul Judetean Timisoara, unde a fost supus operatiei facuta de echipa medicului Horia Ples.

Problemele de sanatate ale lui Nicu Covaci au aparut in urma cu aproximativ 2 saptamani, atunci cand liderul trupei simbol a Timisoarei a inceput sa simta ca ii amorteste fata. Apoi a inceput sa i se incetoseze vederea si chiar sa vada dublu. Atunci a hotarat sa isi faca un RMN, iar rezultatele indicau o problema grava.

Diagnosticul pus de specialistii de la Sectia de Neurochirurgie a fost Proces Expansiv Intracranian. Apoi, printr-o interventie care a durat aproximativ 6 ore, a fost extirpata chirurgical o tumora de pe creier, iar mostre din formatiune au fost trimise la laborator. Analizele vor arata daca aceasta este de natura maligna sau benigna.

Operatia a decurs bine, iar evolutia starii de sanatate a lui Nicu Covaci este cea asteptata de medici. In curand va putea face chiar plimbari scurte.

,,M-ati judecat, condamnat
Dar cine sunteți voi?”
Azi știm ca toate problemele pe care le avea Nicu erau cauzate de o boală și ca de fapt a fost o minune, o minune de la Dumnezeu, ca omul ăsta, în ciuda bolii, a fost în stare să continue, să facă evenimente, cântări, purtat de forța geniului sau….
Azi e momentul ca toți cei care l-au judecat, condamnat și acuzat pe Nicu Covaci să își ceară iertarea, de la el și de la Dumnezeu…„, a notat pe pagina sa de Facebook medicul Dorel Sandesc, managerul Spitalului Judetean Timisoara.

In urma cu exact un an, Nicu Covaci a mai ajuns de urgenta la spital in Arad, chiar inainte de un concert.

Exit mobile version