Noutati :

Nicoleta Voica, Petrica Moise, Carmen Popovici Dumbrava, Cornel Brici si multi alti indragiti cantareti de muzica populara, la sarbatoarea unui cartier din Timisoara

23 mai, 2017 - 03:58 PM
Autor: Anonim      
Categorie: CULTURA
0

TIMISOARA. Unul dintre cele mai vechi cartiere din Timisoara e in sarbatoare in acest sfarsit de saptamana. Au fost pregatite spectacole, concerte si competitii sportive, dar si programe pentru copii.

CITESTE SI: ‘Colegii de serviciu’ ai Frusinei din Timisoara, prinsi intr-o ipostaza neasteptata! In ce ‘investesc’ banii furati din buzunarele calatorilor in tramvaie? 

Toti timisorenii sunt asteptati la Zilele Cartierului Mehala intre 24 si 25 mai, unde, pe langa evenimentele puse la cale, se vor afla o multime de tarabe cu bunatati traditionale, dar si un spatiu de joaca pentru copii de tip Luna Parc.

Vezi mai jos programul de la Zilele Cartierului Mehala

MIERCURI, 24.05.2017
Ora 14.00: in cadrul scolilor Gimnaziale nr. 19 (Avram Iancu) si nr. 18 se vor organiza concursuri cu caracter cultural-sportiv, dupa cum urmeaza:
Turneu de fotbal
Concurs cultural intitulat «80 de ani de „ruga” in Mehala»
Vor participa elevi de varste diferite.
Intr-una dintre salile de clasa ale scolii Gimnaziale nr. 19 (Avram Iancu) va fi organizata o masa rotunda. Vor participa: mass-media, istorici, veterani si urmasi ai veteranilor de razboi, impreuna cu locuitori ai cartierelor Mehala si Circumvalatiunii, precum si membri ai celor doua Consilii consultative de cartier anterior amintite. Temele abordate vor fi urmatoarele:
Eroii neamului, in istorie si in traditia cartierului Mehala
80 de ani de la sfintirea Bisericii Ortodoxe Romane din Mehala, avand hramul „Inaltarea Domnului”

JOI, 25.05.2017
Ora 13.00: la statuia lui Avram Iancu, din curtea scolii gimnaziale cu acelasi nume, vor avea loc depuneri de coroane, precum si o slujba de pomenire a eroilor neamului.
Ora 17.00-24.00: Piata Avram Iancu – spectacol cultural-artistic sustinut de Ansamblul folcloric „Timisul”

VINERI, 26.05.2017
Ora 17.00-24.00: Piata Avram Iancu – spectacol cultural-artistic sustinut de Ansamblul folcloric „Timisul”

Ansamblului Timisul i se vor alatura solistii: Carmen Popovici Dumbrava, Doriana Talpes, Ancuta Flesariu, Camelia Miutescu, Miruna Lazea, Petrica Moise, Pera Teodorovici, Adi Bihoi, Denis Bizau, Nicoleta Voica, Stana Stepanescu, Camelia Florea, Maria Bortun Popescu, Dumitru Stoicanescu, George Adam, Ioan Dragomir Papu, Cornel Brici, Ioan Surdu si Bogdan Firu.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...