Fermecat de Romania, Nicolas Cage vrea sa-si cumpere pamant in Cluj

Actorul Nicolas Cage, aflat in Romania pentru filmările celei de-a doua parti a peliculei "Ghost Rider", este din ce in ce mai indragostit de tara noastra. Faimosul actor american a vizitat Padurea Baciului de langa Cluj si a fost fermecat de frumusetea zonei. A spus ca se gandeste chiar sa-si ia o bucatica de teren. Apoi, s-a intors la Sibiu pentru filmare si a iesit din nou in mijlocul oamenilor. Mai bine de un sfert de ora actorul a dat autografe, a facut fotografii cu toti cei care si-au dorit o amintire cu el si a raspunsul tuturor glumelor. Ascultator, Nicolas Cage le-a facut pe plac regizorilor de ocazie. Zeci de oameni au asteptat aproape doua ore in fata rulotei actorului, si a meritat. Cage a stat de vorba cu toata lumea. Chiar daca engleza unora era cam greu de descifrat. Prin atitudinea afisata si cu un zambet cald, Nicolas Cage a dat o lectie de modestie, necunosuta multora dintre vedetele de pe la noi. Iar pentru asta a meritat aplauze. Dupa sesiunea de autografe a intrat in rulota pentru a se pregati din nou de filmare. Pentru ca in weekend a batut vantul puternic pe soseaua de centura a Sibiului, azi s-a reluat filmarea scenei de acolo. Cage a ascultat cu atentie indicatiile cascadorului ca totul sa iasa bine. Luni filmarile se muta in Hunedoara, la Castelul Corvinestilor ce va fi inchis pentru public timp de trei zile. Productia americana reprezinta o sursa de castig enorma pentru muzeul Castelului, deoarece pentru fiecare ora de filmare va fi incasata o suma de 1.000 de lei.

Actorul Nicolas Cage, aflat in Romania pentru filmările celei de-a doua parti a peliculei „Ghost Rider”, este din ce in ce mai indragostit de tara noastra.

Faimosul actor american a vizitat Padurea Baciului de langa Cluj si a fost fermecat de frumusetea zonei. A spus ca se gandeste chiar sa-si ia o bucatica de teren.

Apoi, s-a intors la Sibiu pentru filmare si a iesit din nou in mijlocul oamenilor. Mai bine de un sfert de ora actorul a dat autografe, a facut fotografii cu toti cei care si-au dorit o amintire cu el si a raspunsul tuturor glumelor. Ascultator, Nicolas Cage le-a facut pe plac regizorilor de ocazie.

Zeci de oameni au asteptat aproape doua ore in fata rulotei actorului, si a meritat. Cage a stat de vorba cu toata lumea. Chiar daca engleza unora era cam greu de descifrat.

Prin atitudinea afisata si cu un zambet cald, Nicolas Cage a dat o lectie de modestie, necunosuta multora dintre vedetele de pe la noi. Iar pentru asta a meritat aplauze.

Dupa sesiunea de autografe a intrat in rulota pentru a se pregati din nou de filmare.

Pentru ca in weekend a batut vantul puternic pe soseaua de centura a Sibiului, azi s-a reluat filmarea scenei de acolo. Cage a ascultat cu atentie indicatiile cascadorului ca totul sa iasa bine.

Luni filmarile se muta in Hunedoara, la Castelul Corvinestilor ce va fi inchis pentru public timp de trei zile. Productia americana reprezinta o sursa de castig enorma pentru muzeul Castelului, deoarece pentru fiecare ora de filmare va fi incasata o suma de 1.000 de lei.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.