Noutati :

Nicolas Cage spune ca a riscat inchisoarea cat a stat in Romania. Vezi aici de ce!

11 februarie, 2012 - 10:02 PM
Autor: Anonim      
Categorie: VEDETE
1

Celebrul actor american Nicolas Cage nu are amintiri tocmai placute despre perioada in care filma The Ghost Rider in tara noastra. El se considera norocos ca nu a ajuns dupa gratii in perioada in care filma in Romania The Ghors Rider.

„Imi coseam talismane egiptene pe costum. Ideea era sa-mi stimulez suficient de mult imaginatia pentru a intra in rol, ajungand astfel sa ma consider acel personaj. Si chiar am ajuns sa cred ca sunt un spirit al razbunarii. Daca esti invitat la o petrecere de Craciun in Romania, si ai filmat pană la ora 2 dimineata, iar la petrecere se bea si multa tarie, in timp ce tu inca te crezi Ghost Rider, atunci se poate dezlantui infernul. Si asa s-a si intamplat. Sunt norocos ca nu am ajuns intr-o inchisoare din Romania dupa acea noapte de pomina”, a declarat Nicolas Cage.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. STAI LINISTIT , LA BANII TAI NU VEI FACE NICIODATA INCHISOARE IN ROMANIA, ATATA TIMP CAT TARA ESTE CONDUSA PRESEDINTELE BASESCU CARE FACE ORICE PENTRU BANI, ATUNCI POTI STA LINISTIT PDL TRAIESTE BINE DE PE URMA TA