Nicolae Robu, trimis sa caute pokemoni in intersectiile din Timisoara!

TIMISOARA. Haos in traficul din Timisoara din cauza semafoarelor din sistemul de Trafic Management puse deja in functiune, care mai mult incurca circulatia, intr-o perioada in care, vara fiind, nu e aglomeratie pe strazi. Soferii se intreaba ce se va intampla din septembrie cand se vor deschide scolile.

Reprezentantii PSD Timis spun ca spera ca primarul Nicolae Robu sa nu se intoarca din vizita din Singapore cu alte idei.

Haosul continua in Timisoara, sper ca domnul primar sa nu se intoarca din Singapore cu alte nastrusnicii: avioane suspendate, transport in comun prin aer. As vrea sa isi dea seama ca problemele municipiului sunt multe si de alta natura, sa rezolvam canalizarea, gropile si dupa aia sa venim cu idei„, a spus Alfred Simonis, liderul consilierilor locali ai PSD din Timisoara.

Simonis crede ca sunt probleme cu implementarea proiectului si ca acesta nu a respectat termenele prevazute in contract, astfel ca primaria va fi nevoita sa il plateasca din bugetul orasului. Consilierul PSD spune ca va solicita o informare in acest sens de la conducerea Primariei Timisoara.

El a mai spus ca unda verde lipseste cu desavarsire pe strazile din Timisoara, astfel ca l-a invitat pe primarul Nicolae Robu sa porneasca in cautarea de pokemoni (aluzie la celebrul joc – n.r.).

Solicitam, asa cum este implementat acest proiect, sincronizarea semafoarelor, vrem sa vedem acea unda verde. Macar sa le puna pe intermitent pana vine cineva capabil sa le sincronizeze. Circula deja o vorba in oras: e mai complicat sa gasesti o intersectie libera in Timisoara decat un pokemon. Il invit pe domnul primar sa iasa pe strada si poate incepe si dansul acest joc si mai intra in contact cu cetatenii„, a concluzionat Simonis.

***

Va reamintim, prin proiectul Trafic Management s-a prevazut semaforizarea a 134 de intersectii, dotarea intersectiilor cu 230 de camere video si crearea unui centru de comanda si control pentru supravegherea video si managementul traficului. Valoarea totala a proiectului este de aproximativ 44 de milioane de lei, adica aproape 10 milioane de euro, de la Uniunea Europeana venind 35 de milioane de lei.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

    Pareri

  1. prampa spune:

    A venit si soferul Vasile?