Opinia Timisoarei

Nicolae Robu se declara invins de ciorile din Timisoara: Legea protejeaza mai mult ciorile decat oamenii!

TIMISOARA. Primarul Nicolae Robu pare ca s-a impacat cu ideea ca nu va putea sa invinga in razboiul cu ciorile din centrul Timisoarei, care isi fac veacul in parcul din spatele Catedralei. El a spus, in cadrul audientelor online pe Facebook, ca legea protejeaza inaripatele, chiar mai mult decat protejeaza oamenii.

Problema ciorilor se rezolva doar partial. Cioara e un animal protejat de lege. Legea protejeaza mai mult ciorle decat oamenii. Actionam cum putem. Se distrug cuiburile, se folosesc simulatoarele de pasari de prada. S-a intervenit si saptamana trecuta. Problema nu se rezolva definitiv, se imbunatateste intr-o oarecare masura„, a spus Nicolae Robu.

Edilul Timisoarei a inceput in urma cu aproximativ doi ani, un adevarat razboi cu zburatoarele. A pus muncitorii de la Primarie sa dea jos cuiburile si chiar a montat simulatoare de zgomote de pasari de prada, insa ciorile s-au intors inapoi in spatele Catedralei. Nici porumbeii din centrul orasului nu ii spunt dragi edilului. Si pentru acestia a muntat simulatoare de sunete de pasari de prada chiar in Piata Libertatii, insa porumbeii le ignora.

CITESTE SI: Nicolae Robu se razboieste cu ciorile, viceprimarul Traian Stoia cu porumbeii: pot fi o sursa de bani la buget! Afla cum!

CITESTE SI: Aparatele anti-ciori, folosite pentru alungarea porumbeilor din Timisoara? S-ar putea monta si in scoli

CITESTE SI: Ciorile s-au intors in parcul din spatele Catedralei. Ce face Primaria Timisoara cu aparatul care emite ultrasunete si imita pasari de prada?

CITESTE SI: Primarul Nicolae Robu a pierdut batalia cu ciorile din centrul Timisoarei, dar razboiul continua!

CITESTE SI: Timisoara, orasul in care ciorile dau ora exacta! Primarul Nicolae Robu: Sunt ‘animale’ prea inteligente si punctuale!

CITESTE SI: Porumbeii si ciorile vor zbura SPERIATE din Piata Libertatii, din Timisoara. Cum sunt alungate pasarile?

CITESTE SI: Ciorile din Timisoara, ca-n filmele de groaza! Noi imagini care-ti dau fiori. VIDEO!

CITESTE SI: Porumbeii fac ceva pe instalatia cu ultrasunete montata pe statuia din Piata Libertatii din Timisoara, proaspat reabilitata? FOTO!

Exit mobile version