Noutati :

Nicolae Robu, presedinte unic la PNL Timis! Cine a decis acest lucru? UPDATE: Ce spune Dan Popa?

11 iulie, 2016 - 02:12 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: POLITIC
0

TIMISOARA. Nicolae Robu va fi unicul presedinte al PNL Timis. Daca pana acum organizatia judeteana a liberalilor avea doi sefi – Nicolae Robu si Dan Popa – unul din vechiul PNL si altul din vechiul PDL, iata ca acum lucrurile s-au schimbat.

Biroul Permanent National al PNL a decis, intr-o sedinta care a avut loc astazi la Bucuresti, ca in judetul Timis este momentul ca organizatia sa aiba o conducere monocefala, adica un singur presedinte, si acesta va fi Nicolae Robu.

Nicolae Robu a primit vestea la Singapore unde pana in 14 iulie participa, pentru al treilea an la rand, la intalnirea primarilor din Asia.

Cel de-al doilea co-presedinte, Dan Popa, anuntase chiar in timpul campaniei electorale, ca se va retrage de la conducerea partidului, in cazul in care partidul sau nu va impune un presedinte de Consiliul Judetean Timis. Acest lucru nu s-a intamplat, dar nici Popa nu s-a retras asteptand, probabil, decizia conducerii nationale a PNL.

Decizia Biroului Permanent National al PNL ar putea accentua tensiunile din organizatia judeteana Timis, unde mai multi primari liberali sustin ca Nicolae Robu ar fi trebuit sa plece de la conducerea filialei dupa rezultatul alegerilor, dar mai ales al negocierilor pentru presedintia Consiliului Judetean Timis care au esuat lamentabil, Robu fiind socotit responsabil pentru situatie.

Tot in cadrul BPN al PNL s-a luat decizia ca Dan Popa sa ocupe pozitia de prim-vicepresedinte coordonator al PNL Timis.

dan-popa

Trebuia sa se aleaga unul dintre cei doi co-presedinti. La noi stiti ca a fost acea problema cu primarii care au semnat acele scrisori. Eu am spus ca fac pasul lateral. O sa incercam acum sa facem pace si cu organizatiile semnatare. In general cei care au castigat consilii judetene sau primarii au fost pusi sefi unici de organizatii judetene. Acum avem un presedinte la organizatia judeteana  a PNL si un prim-vicepresedinte coordonator. Nu stiu deocamdata ce atributii voi avea pe noua functie. Nu sunt nemultumit de decizia BPN, sunt nemultumit de rezultatele alegerilor„, a declarat, pentru opiniatimisoarei.ro, Dan Popa, noul prim-vicepresedinte coordonator al PNL Timis.

UPDATE: Din Singapore, Nicolae Robu si-a exprimat bucuria desemnarii sale ca unic presedinte al PNL Timis. El a subliniat ca in continuare va lucra impreuna cu Dan Popa.

Imi voi exercita functia de presedinte unic al Filialei Timis a PNL! O voi face in echipă cu colegul si prietenul meu Dan Popa, primvicepresedinte coordonator, cu care am colaborat excelent si pana acum, cu colegii primari, cu ceilalti colegi, cu functii in partid sau simpli membri„, a declarat Robu.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...