Noutati :

Nicolae Robu, pregatit de alegeri in PNL Timis. Si-a prezentat echipa completa pe Facebook

18 aprilie, 2017 - 09:19 PM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: POLITIC
0

TIMISOARA. Se apropie alegerile in PNL Timis, iar candidatul Nicolae Robu si-a definitivat echipa alaturi de care spera sa castige din nou conducerea filialei.

CITESTE SI: Accident langa Timisoara. Doua masini s-au izbit frontal 

Nicolae Robu si-a prezentat echipa intr-o ‘scrisoare’ pe Facebook, adresata atat membrilor de partid, cat si timisorenilor interesati de alegerile interne din PNL Timis.

Mai intai, Robu a tinut sa precizeze care sunt motivele pentru care socoteste el ca ar trebui  sa fie ales presedinte de filiala.

1. Sunt om de echipa, tolerant si iertator, capabil sa coagulez tot ce are partidul mai bun; ca dovada, pe tot parcursul acestei perioade electorale, nu am raspuns niciunei provocari, niciunei calomnii, nici macar celor grosolane, din partea competitorilor –si ele au fost, din pacate, din belsug (a se vedea mass-media scrisa, audio si audio-vizuala)!-
2. Am experienta in administratia publica si pot directiona activitatea politica a filialei astfel incat ea sa fie de ajutor primarilor PNL; de altfel, nu este intamplator ca majoritatea neta a primarilor imi sunt alaturi in aceste alegeri, multi dintre ei –mai precis: 10-, fiindu-mi coechipieri, in formula de BPJ pe care, noi, componentii ei, impreuna cu o multime de alti colegi, prin consens, am stabilit-o, pentru a o propune corpului elector
3. Reprezint aproape 50% din populatia si implicit din electoratul judetului Timis
4. Sunt, in mod detasat, persoana din filiala cu cea mai mare notorietate pozitiva si incredere la populatie, atat in plan local, cat si la nivel judetean si national
5. Am proiecte de mare impact pentru Timisoara –constructia de pasaje, poduri, noi bulevarde, proiectul Timisoara Capitala Europeana a Culturii in 2021, etc.-, pe care le voi materializa in urmatorii ani si care imi vor aduce un si mai mare prestigiu si o si mai mare incredere a oamenilor si din tot ce acumulez eu, o buna cota parte se transfera spre PNL„, scrie Nicolae Robu, pe  pagina sa de Facebook.

CITESTE SI: Radea de se prapadea la volan, de unul singur, pe o strada din Timis. Politistii l-au tras pe dreapta si… surpriza!

Liberalul i-a prezentat mai apoi pe membrii echipei sale, dar si functiile vizate.

1. Presedinte: Robu Nicolae (primar Timisoara)

2. Prim-vicepresedinte Resortul Politici publice: Pirtea Marilen (rector Universitatea de Vest, deputat)

3. Prim-vicepresedinte Resortul Strategii politice şi comunicare: Munteanu Sorin (primar Buzias) sau Nastor Gheorghe (primar Gottlob), in competitie

4. Vicepresedinte Resortul Strategii şi relatii politice: Supuran Sorin (sef agentie ARR Timis, ex-director general in Ministerul Transporturilor)

5. Vicepresedinte Resortul imagine, comunicare, relatii cu mass-media şi purtator de cuvant: Lambrino Radu (om de afaceri, ex-parlamentar)

6. Vicepresedinte Resortul Politici economice, mediu de afaceri, dezvoltare regionala şi fonduri europene: Costa Cosmin (expert fonduri europene RAR Timis, consilier judetean)

7. Vicepresedinte Resortul Politici sociale, relatii cu sindicate, patronate, organizatii neguvernamentale şi grupuri de cetateni: Munteanu Sorin (primar Buzias) sau Popescu Carmen (economist, vicepresedinte national CNPR), dupa caz

8. Vicepresedinte Resortul Politici privind administratia publica, justitie, siguranta nationala, ordine publica şi siguranta cetateanului: Sarmes Dan (manager Grup Actiune Locala Timis-Torontal-Barzava, consilier judetean)

9. Vicepresedinte Resortul Politici in Agricultura, Silvicultura, Mediu şi Dezvoltare Rurala: Buboi Cosmin (om de afaceri, consilier judetean)

10. Vicepresedinte Resortul politici in educatie, cercetare, cultura, culte, minoritati şi sport: Cretu Octavian (presedinte Senat Universitatea de Medicina si Farmacie)

11. Vicepresedinte Resortul Politici in Sanatate: Bogdan Ciprian (medic, consilier europarlamentar)

12-26. Membri (in total: 15)
​· Bejera Vasile (primar stiuca)
​· Bitea Nicolae (inginer, consilier judetean, lider de grup PNL in CJT, ex-copresedinte TNL Timis)
​· Buciu Claudiu (om de afaceri, presedinte organizatia Lugoj)
​· Bucur Florin (primar Mosnita Noua)
​· Cocean Liviu (economist, consilier judetean, ex-copresedinte TNL Timis)
​· Corbeanu Adriana (farmacista, vicepresedinte organizatia Lugoj)
​· Filip Petru (primar Ciacova)
· Graur Vasile-Marius (primar Lovrin)
· Lupulescu Samuel (primar Fardea)
​· Onet Liliana (jurist, ex-subprefect de Timis)
​· Ravasila Florin (economist, consilier Primaria Timisoara)
​· Savu Luchian (primar sandra)
​· Tabara Amanar Cosmin (avocat)
​· Tilihoi Sorin (primar Darova)
​· Margau Sorin (economist, inspector fiscal Administratia Fondului pentru Mediu)

27. Trezorier: Lulciuc Adrian (inginer)
28. Presedinte Comisia de Onoare si Arbitraj: Zorila Andrei (jurist)
29. Presedinte Comisie de Cenzori: Untaru Mircea (decan, Universitatea „Ioan Slavici”)

30-33 Membri de drept presedinti ai organizatiilor interne:
​· Ciurlea Sorina (conferentiar universitar, consilier judetean, presedinte OFL Timis)
​· Samoila Elena (profesoara, ex-director, presedinte OV3 Timis)
​· Stanusoiu Ionut (primar Ghiroda, presedinte TNL Timis)
​· Trocan Ciprian (student, presedinte CSL Timis)

Alegerile in PNL Timis sunt programate pentru 22 aprilie. Pentru functia de presedinte al filialei, pana acum, s-au inscris Nicolae Robu si primarul localitatii Dudestii Noi, Alin Nica.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...