Noutati :

Nicolae Robu lanseaza un nou sondaj. Ce vrea sa afle de aceasta data primarul

10 februarie, 2018 - 11:33 PM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: ADMINISTRATIE
1

TIMISOARA. Pe langa intalnirile organizate la Primarie cu timisorenii, primarul Nicolae Robu si-a facut o obisnuita din a face diferite sondaje pe pagina sa de Facebook, iar in 2018 a ajuns deja la cea de-a sasea consultare de acest gen cu locuitorii orasului.

CITESTE SI: Excursii la reducere, cu trenul, pentru indragostitii din Timisoara. Care sunt destinatiile  

De aceasta data primarul nu este interesat de aglomeratia din mijloacele de transport, timpii in care ajung acestea in statie sau de curatenie, ci vrea ca timisorenii sa isi dea cu parerea despre gratuitatile oferite de municipalitate. Chestionarul postat pe pagina de Facebook a edilului contine 10 intrebari, formulate in acelasi fel si doar la unele se adauga completari. Tot ce trebuie sa faca timisorenii este sa bifeze „Da” sau „Nu”.
Edilul prezinta in acest fel toate categoriile de persoane care beneficiaza de gratuitati la transportul in comun si le cere timisorenilor sa spuna daca masura este sau nu una corecta.

In ultima vreme, concurentii / adversarii politici m-au criticat pentru gratuitatile in vigoare in Timisoara pe mijloacele de transport in comun. Vreau sa aflu parerea dv., stimati timisoreni si in acest sens„, scrie edilul despre acest chestionar cu 10 intrebari.

Iata cum arata intrebarile propuse de primarul Nicolae Robu.

1. Actualmente, pensionarii beneficiaza de gratuitate pe mijloacele de transport in comun. Sunteti de acord sa beneficieze in continuare sau nu?

2. Actualmente, prescolarii si elevii din toate ciclurile de invatamant -primar, gimnazial, liceal, postliceal- beneficiaza de gratuitate pe mijloacele de transport in comun. Sunteti de acord sa beneficieze in continuare sau nu?

3. Actualmente, studentii beneficiaza de gratuitate pe mijloacele de transport in comun. Sunteti de acord sa beneficieze in continuare sau nu?
P.S. Studentii pot avea gratuitate numai in masura in care universitatea lor semneaza un protocol in acest sens cu Primaria

4. Actualmente, revolutionarii din Decembrie 1989 beneficiaza de gratuitate pe mijloacele de transport in comun. Sunteti de acord sa beneficieze in continuare sau nu?

5. Actualmente, detinatorii titlului de cetatean de onoare beneficiaza de gratuitate pe mijloacele de transport in comun. Sunteti de acord sa beneficieze in continuare sau nu?

6. Actualmente, persoanele nevazatoare, persoanele neauzitoare si cele cu dizabilitati locomotorii beneficiaza de gratuitate pe mijloacele de transport in comun. Sunteti de acord sa beneficieze in continuare sau nu?

7. Actualmente, persoanele fara venituri, adica: avand ca singur venit venitul minim garantat de stat beneficiaza de gratuitate pe mijloacele de transport in comun. Sunteti de acord sa beneficieze in continuare sau nu?

8. Actualmente, persoanele cu atributii de control in mijloacele de transport in comun beneficiaza de gratuitate pe mijloacele de transport in comun. Sunteti de acord sa beneficieze in continuare sau nu?

9. Actualmente, angajatii unor asociatii si fundatii care se ocupa de copii cu dizabilitati si persoane cu diverse probleme beneficiaza de gratuitate pe mijloacele de transport in comun. Sunteti de acord sa beneficieze in continuare sau nu?

10. Actualmente, angajatii unor asociatii si fundatii din domeniul transporturilor beneficiaza de gratuitate pe mijloacele de transport in comun. Sunteti de acord sa beneficieze in continuare sau nu?

Cei care vor sa raspunda la intrebarile primarului Nicolae Robu o pot face AICI.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Eu cred ca nu e o problema lista de gratuitati pentru diversele categorii de persoane, ci faptul ca cei care calatoresc cu RATT nu au bilet sau abonament. Liniile sunt mai tot timpul super aglomerate, iar cei care urca se vad in imposibilitatea de a valida biletul sau cardul. Si culmea ptr ca traim in Romania nimeni nu pateste nimic. Ar fi foarte simplu sa se inaspreasca controalele in mijloacele de transport sau sa nu se poata urca daca nu ai bilet si atunci ar creste si incasarile celor de la RATT. De exemplu linia lui M14 care de obicei este ticsita la Marasti se mai elibereaza pe Lipovei, dar nu se prea valideaza cardurile. Iar daca cerem suplimentarea nr de troleibuze ni se spune ca si asa nu sunt calatori suficienti, ptr ca se iau in considerare statisticile in baza validarilor.