Opinia Timisoarei

Nicolae Robu isi ia doi consilieri personali. Cine l-a parasit din echipa?

TIMISOARA. Primarul Timisoarei a ramas fara doi consilieri personali. Edilul Timisoara a fost „parasit” de jumatate din echipa: Marian Constantin Vasile s-a intors vicepresedinte la Consiliul Judetean Timis, iar Sanda Grebla a fost angajata la Directia Tehnica din primarie.

Nicolae Robu ne-a dezvaluit ca s-a obisnuit sa accepte sfaturi de la toti cei 4 consilieri: Marian Vasile, Sanda Grebla, Alexandru Chirila si Dorel Borza, asa ca daca echipa s-a injumatatit, se mai gandeste sa isi aleaga alti doi consilieri.

„Am intr-adevar doua posturi de consilieri personali vacante in momentul de fata. M-am obisnuit sa lucrez cu ei, fiecare consilier personal a avut atributii foarte clare si cred ca nu degeaba au fost gandite aceste posturi de catre legiuitor in aparatul primarului. Aceste angajari se fac fara concurs, eu pot numi pe oricine. Probabil nu voi astepta foarte mult pana sa numesc alte doua persoane, mai vedem”, ne-a declarat primarul Timisoarei.

Marian Vasile si-a dat demisia in urma cu doua zile din postul de consilier al primarului, acesta fiind numit pe functie imediat dupa ce a fost inlaturat din cea de vicepresedinte al Consiliului Judetean Timis. El nu putea ramane acum si consilier personal al lui Robu si vicepresedinte la CJT, asa ca a decis sa isi dea demisia. Cat despre Sanda Grebla, aceasta inca lucreaza la cabinetul primarului, pana cand se va gasi un loc si pentru ea la Directia Tehnica. Ramane de vazut pe cine va numi primarul Timisoarei pe cele doua posturi.

Exit mobile version