Noutati :

Nicolae Robu il acuza ca nu e loial si ii taie si cea mai importanta dintre atributii viceprimarului Timisoarei! Cu ce a ramas in subordine Traian Stoia?

17 octombrie, 2014 - 01:48 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: ADMINISTRATIE
1

TIMISOARA. Primarul Nicolae Robu a anuntat ca i-a luat din atributii viceprimarului Traian Stoia. Astfel, acesta a ramas fara una dintre cele mai importante directii si anume Directia cladiri terenuri si dotari diverse.

Primarul Nicolae Robu a spus ca din doua motive i-a luat atributiile viceprimarului si ca acesta nu este loial fata de echipa si este lipsit de fair-play.

Din doua motive am redistribuit sarcinile in Primaria Timisoara. Pe de-o parte am constatat ca l-am supraestimat pe domnul viceprimar Traian Stoia si i-am dat prea multe sarcini si ca nu reuseste sa le gestioneze in sectorul cel mai important: Directia cladiri terenuri si dotari diverse, lucrurile fiind si la ora actuala vraiste. Pe de alta parte, din nou viceprimarul Stoia a dovedit lipsa de loialitate fata de echipa din care face parte, lipsa de fair-play si a avut atitudini ostile echipei. Din cele doua motive, incepand de azi sarcinile vor fi coordonarea urmatoarelor structuri: cantina de ajutor social, caminul pentru pensionari, serviciul protrectia persoanelor cu handicap, serviciul protectia copilului si familiei, centrul de zi Pentru Voi si directia de asistenta sociala. Are 6 structuri foarte importante si sper sa faca fata. Are studii superioare, il cred pe cuvant pentru ca nu aduce diploma de studii, nu e corect ca dupa atatia ani sa nu aiba dosarul complet”, a declarat Robu.

Potrivit primarului, celalalt viceprimar, liberalul Dan Diaconu ramane cu atributiile pe care le-a avut, iar Directia cladiri, terenuri si dotari diverse, precum si Directia de monumente, valorificari spatii cu alta destinatie si compartimentul administrativ vor intra in atributiile city-managerului Sabin Dragoi.

Mai mult decat atat, Robu spune ca Stoia nu are secretara pentru ca nu doreste sa aiba o secretara si ca acesta gazduieste sedinte de complot impotriva echipei din care face parte.

Nu are secretara pentru ca nu doreste. Nu poate sa aiba secretara pe cine doreste el. Gazduieste sedinte de complot impotriva echipei din care face parte, in Consiliul Local Timisoara el face nota discordanta. Incearca sa faca majoritate sa il schimbe pe Dan Diaconu”, a declarat Robu.

Stoia: Omul sa-si faca damblalele

Viceprimarul Timisoarei spune ca nu se coboara la nivelul primarului Nicolae Robu si ca il lasa sa-si faca damblalele.

„E un subiect care nu ma intereseaza, omul sa-si faca damblalele si restul nu ma intereseaza. N-am niciun fel de stres, n-am avut si nici n-o sa am, mai ales in fata lui”, ne-a declarat viceprimarul Timisoarei.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Domnule viceprimar,
    Cred ca ati deveni credibil – si bineinteles apreciat – daca a-ti prezenta o informare asupra a tot ce ati facut.
    In rest toti suntem capabili!
    „Timpul trece leafa merge noi muncim cu drag” (din obiceiurile dinainte de …)