Noutati :

Nicolae Robu: Functioneaza foarte bine intersectia Michelangelo, cu traficul partial deschis

17 decembrie, 2013 - 01:30 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: ADMINISTRATIE
1

TIMISOARA. Primarul Timisoarei spune ca soferii sunt incantati ca s-a reusit deschiderea circulatiei pe podul Michelangelo, dar si peste locul unde acum muncitorii sapa pentru pasajul subteran. Edilul explica, asa cum ar face-o un constructor, ce mai este de facut pe santier.

„Functioneaza foarte bine intersectia Michelangelo, asa cu traficul partial deschis, pe axa sud-nord, si se simte in oras faptul ca am deschis aceasta noua trecere peste Bega, care de vreo 7 luni n-a mai putut fi utilizata. Se lucreaza in continuare, profitandu-se de vremea favorabila in santierul Michelangelo. Am trecut de dimineata (n.r. marti) pe acolo, erau prezenti mesterii fierari care realizeaza armaturile necesare in cantitate impresionanta pentru realizarea planseului, a stratului intermediar al planseului constituit din grinzi. Peste grinzi se toarna un beton de egalizare si solidarizare a grinzilor, dupa care se realizeaza o armatura metalica impresionanta si apoi se va turna stratul de beton care va reprezenta partea de mijloc a planseului, peste care se va veni cu hidroizolatie si apoi cu stratul de bitum de baza si apoi cu stratul de bitum de uzura, care va fi ultimul realizat”, a explicat Nicolae Robu.

Primarul spune ca este importanta operatiunea de realizare a armaturilor. „Celelalte operatiuni necesare realizarii planseului necesita timp destul de scurt, dar vreme favorabila si un anumit interval intre”, a completat Robu.

Primarul spune ca muncitorii mai profita de vremea buna si sa scoata pamantul scos dupa sapaturi, mai ales ca e nevoie sa fie dus tot pamantul de acolo, pentru a fi loc de sapat efectiv la pasaj.

CITESTE SI: VIDEO! Primele masini au putut traversa podul Michelangelo si intersectia dupa ora 12.00. Nicolae Robu, la volan, a testat primul traseul prin santier!

Video-ul nu poate fi incarcat.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Ooooh!!! Am orgasm cand trec podul !