Opinia Timisoarei

Nicolae Robu dupa decizia judecatorilor din Camera Preliminara in dosarul caselor vandute ilegal pe Legea 112 la Timisoara: Abia Curtea de Apel va stabili daca voi fi trimis in judecata sau nu

TIMISOARA. Primarul Nicolae Robu a reactionat dupa ce judecatorii Tribunalului Timis s-au pronuntat in Camera Preliminara in Dosarul DNA privind vanzarea ilegala a unor case nationalizate pe Legea 112 la Timisoara. Magistratii au respins exceptiile invocate de aparatorii celor 10 inculpati, intre care si fostul edil Gheorghe Ciuhandu si alti fosti functionari din primarie.

Primarul spune ca in cele 3 zile pe care le are la dispozitie va contesta hotararea instantei.

Astăzi s-a judecat la Camera Preliminară a Tribunalului Timiș solicitarea mea ca “dosarul caselor naționalizate” să fie retrimis la Procuratură / DNA, pentru mai multe motive, inclusiv acela că mie niciodată nu mi s-a luat nicio declarație de către Procuror, fiind lipsit, astfel, de dreptul la apărare încă din faza de cercetare.

Respingerea solicitării la Tribunal nu înseamnă automat trimiterea în judecată, pentru că am dreptul la contestație și abia Curtea de Apel va stabili dacă voi fi efectiv trimis în judecată sau nu!

Vă reamintesc, eu sunt în cauză acuzat NUMAI ȘI NUMAI pentru vânzarea a două maghernițe, foste magazii de lemne dintr-un fund de curte, locuințe sociale, fără terenul de sub ele sau de-alături, dintr-o zonă periferică, fără legătură cu așa-numitele “case naționalizate din zona centrală vândute unor clanuri și persoane suspuse” și implicit fără legătură cu prejudiciul de milioane de euro despre care se vorbește conex vânzării acestora!

Puteți vedea cele două locuințe vândute cu semnătura mea -nu de către mine, nu la ordinul meu, ci de către o Comisie din care eu nici măcar n-am făcut parte!- în pozele atașate, și încă așa cum se prezintă ele după ce amărâții care le-au cumpărat le-au aranjat! Inițial, ele n-au avut nici apă, nici curent, nici canalizare, nici baie!!!…

P.S.
(1) Știți la cât sunt evaluate cele două maghernițe și cât este, în consecință, prejudiciul ce mi se impută mie, pentru care mi s-a pus sechestru pe ambele apartamente -unul cu 3 camere, unul cu 4 camere- pe care le dețin? La 70.000 euro! Ați citit bine! 70.000 euro, două maghernițe dintr-un fund de curte! Două maghernițe, puse pe picior de egalitate cu cele două apartamente ale mele! DREPTATE, NU?!


(2) Acuza este de foloase necuvenite NU PENTRU MINE -deci nu o acuzație de corupție a mea!-, ci de foloase necuvenite pentru acei amărâți care au cumpărat cele două locuințe„, a scris primarul Nicolae Robu pe pagina sa de Facebook.

Exit mobile version