Opinia Timisoarei

Nicolae Robu, dezlantuit impotriva guvernului, dupa ce Timisoara a fost ‘sarita’ din nou la finantare pentru Centura de Sud! Ameninta iarasi cu miting de protest

TIMISOARA. Asa cum opiniatimisoarei.ro v-a informat inca de acum cateva zile, pe proiectul de buget al Companiei Nationale de Drumuri si Autostrazi nu s-au gasit bani si pentru Centura de Sud a Timisoarei, in conditiile in care se vor face sosele ocolitoare pentru Caracal, Barlad sau Tecuci.

CITESTE SI: Ultimul anunt al CNADNR pentru 2016! Timisoara, ‘sarita’ iarasi de la soseaua de centura! Se face, insa la Caracal

Astazi, primarul Nicolae Robu s-a dezlantuit impotriva Guvernului, in speta la adresa Ministerului Transporturilor.

Avem un guvern de tehnocrati care a primit si sprijinul partidului meu, cat si al PSD. PSD detine inca multe functii in stat, si putem spune ca e la putere. Ce constat eu?Desi m-am adresat primului ministru, cu tot respectul, cum m-am adresat si fostului prim ministru, si i-am solicitat ca cel putin 3 dintre obiectivele Timisoarei, de importanta majora, trebuie sa isi gaseasca finantare in 2016. Centura de sud, noul stadion si sala polivalenta. Am fost bucuros cand am primit raspuns de la Compania Nationala de Investitii. Raspunsul era incurajator, cand mi s-a spus ca cele doua obiective au fost cuprinse in portofoliul deinvestitii. Am asteptat sa primesc un raspuns si de la Ministerul Transporturilor. Nu am primit. Aflam ca in acest an vor fi finantate centuri la Comarnic, Carei, Tecuci, Craiova Sud, Caracal, dar la Timisoara nu. Ce specialisti pot fi acei indivizi din Ministerul Transporturilor, ca nu inteleg cat de importanta e centura la Timisoara. Acesti oameni nu sunt specialisti, sunt indivizi numiti pe criterii politice. Sunt convins ca, daca ministrul ar fi corect informat, nu ar elimina centura Timisoarei de pe lista de investitii„, a declarat primarul Nicolae Robu.

Cu toate acestea, edilul sef inca nu si-a pierdut speranta ca se va gasi o cale pentru ca Centura ocolitoare de sud a Timisoarei sa primeasca bani de la Bucuresti.
Mai mult, ameninta cu un miting de protest.

Eu saptamana aceasta nu vin cu ce am constata deja, 0 lei, pentru ca mai sper intr-un act de comunicare. Sunt dispus si ferm hotarat sa organizez un miting pentru ca pentru mine conteaza Timisoara si timisorenii, si nu cine e la guvernare. Suntem invitati la acelasi eveniment. Si la asta m-am referit cand am spus ca astept un act de comunicare care sper sa aduca un angajament ferm. Noi nu putem sa blocam economia, sunt un om rational. Eu nu pot paraliza niste unitati economice care nu au nicio vina pentru ca un aparat ministerial e incompetent, desi nu exclud si o rea credinta„, mai precizeaza primarul Timisoarei.

 

Exit mobile version