Nicolae Robu despre declaratiile lui Horia Cristian: Nu reprezinta punctul de vedere al PNL Timis!

TIMISOARA. Presedintele PNL Timis, Nicolae Robu se leapada de declaratiiole facute de deputatul liberal Horia Cristian care a spus ca „Timisoara nu este buricul pamantului” in privinta atragerii de fonduri pentru construirea unui spital regional.

Presedintele PNL Timis, Nicolae Robu spune ca declaratiile lui Hora Cristian reprezinta punctul acestuia de vedere si ca deputatul de Timisoara ar putea sa se razgandeasca.

Pozitia mea e toleranta, autentic liberala. Acea pozitie nu reprezinta punctul de vedere al PNL Timis ci punctul de vedere al domnului deputat Horia Cristian care dupa o informare mai atenta s-ar putea chiar schimba. Noi suntem PNL, chiar ne comportam liberal, ca sa nu spun chiar libertin. Exista un risc sa aiba partidul de suferit dupa aceste declaratii„, a declarat Nicolae Robu.

Deputatul PNL de Timisoara, Horia Cristian a declarat joi ca „Timisoara nu este buricul pamantului” si ca nu ar avea nevoie de un spital regional. Aceasta in conditiile in care Timisoara are deja terenul pregatit pentru aceasta investitie.

In urma declaratiilor deputatului, PDL Timis a cerut demisia deputatului liberal din Parlamentul Romaniei.

Premierul Victor Ponta anunta marti ca urmeaza sa fie construite trei spitale regionale in Romania, la Iasi, Cluj- Napoca si Craiova, pe bani europeni.

CITESTE SI:

Guvernul a uitat de Spitalul Regional din Timisoara: nu l-a inclus pe lista celor importante pentru Romania!\

Deputatul de Timis, Horia Cristian: Timisoara nu e buricul pamantului!

PDL Timisoara cere demisia deputatului liberal Horia Cristian!

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...