Noutati :

Nicolae Robu a trecut la ‘decapitari’ in PNL Timis! Si-a inlaturat din functii adversarii politici

19 mai, 2017 - 12:47 PM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: POLITIC
1

TIMIS. Odata ce s-au limpezit apele in PNL Timis, iar Nicolae Robu a fost ales presedinte al filialei, acesta a trecut la inlaturarea adversarilor care l-au criticat si contestat.

Motivand ca acestia nu au respectat hotararile luate in BPJ si nu au organizat alegeri in organizatiile lor din teritoriu, pe care le conduceau interimar, Robu i-a schimbat acum din functie pe Danut Groza, primarul PNL de Sannicolau Mare, pe Petru Roman, primarul de Deta, pe Alin Nica, primar PNL la Dudestii Noi, care l-a si infruntat in lupta pentru sefia filialei judetene, dar si pe alti liberali.

Cei mai multi dintre acesti interimari sunt membri ai Biroului Politic Judetean. Acolo unde am avut in organizatia locala oameni care au acceptat sa isi asume interimatul, si pe care noi i-am considerat capabili sa gestioneze acest interimat, in conditiile pe care le intiuim ca fiind unele deloc usoare, acolo a fost preferinta pentru presedintii interimari locali. In rest, am numit componenti ai BPJ. Si acolo unde presedintii interimari sunt colegi din organizatiile respective, am decis sa se implice alaturi de ei responsabilii de zona. Am decis sa ducem la bun sfarsit sarcina statutara de a face sa avem conduceri legitime in fiecare organizatie a partidului, iar legitimitatea e data numai de colegi. NU am exclus pe nimeni din partid„, a precizat seful PNL Timis Nicolae Robu.

Astfel, la Sannicolau Mare a fost numit presedinte interimar Avram Constantin Stanusoiu, la Deta Radu Rotar, la Belint, Alin Popoviciu, la Birda Cosmin Tabara, la Bucovat Gheorghe Pop, la Dudestii Noi Sorin Supuran, la Ghizela Nicu Bitea, la Iecea Mare Cosmin Buboi, la Moravita Balint Petrescu, la Nitchidorf Dan Sarmes, la Pesac Luchian Savu, la Secas Claudiu Buciu, si la Tomnatic Marius Graur.

In toate aceste organizatii urmeaza sa aiba loc alegeri, iar toti cei inlaturati din functii s-ar putea inscrie in cursa pentru presedinte si chiar sa recastige pozitiile.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Pentru facei ziare penru socola