Opinia Timisoarei

Nicolae Robu a mai taiat o panglica, la Timisoara: Aproape 100 de locuri gratuite de parcare cu bani adunati din TimPark

TIMISOARA. Pe strada Platanilor din Timisoara au fost inaugurate, vineri, 92 de locuri de parcare, care au fost facute de la zero, pe spatii neamenajate, majoritatea aflate in spatele blocurilor.

Cele 92 de parcari au fost construite exclusiv din bani proveniti din TimPark si au costat 689.255 de lei. Potrivit primarului Nicolae Robu, cei care vor parca aici, nu vor avea nevoie sa plateasca parcarea, aceasta fiind gratuita.

Nicolae Robu, care a inaugurat aceste parcari s-a declarat multumit de noul sistem de parcare cu plata din Timisoara. Conform edilului, zilnic sunt parcate, in oras, 12.000 de autoturisme cu abonamente valabile, iar peste 2.500 de soferi isi platesc zilnic cu ajutorul telefonului, locul de parcare.

In zona centrala, cele mai cautate parcari sunt cele de la Modex, de langa Hotelul Central si din spatele magazinului Bega, aici nefiind valabil abonamentul, ci doar plata cu ajutorul telefonului mobil.

Exit mobile version