Noutati :

Nicolae Robu a mai taiat o panglica, la Timisoara: Aproape 100 de locuri gratuite de parcare cu bani adunati din TimPark

1 noiembrie, 2013 - 04:42 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: ADMINISTRATIE
4

TIMISOARA. Pe strada Platanilor din Timisoara au fost inaugurate, vineri, 92 de locuri de parcare, care au fost facute de la zero, pe spatii neamenajate, majoritatea aflate in spatele blocurilor.

Cele 92 de parcari au fost construite exclusiv din bani proveniti din TimPark si au costat 689.255 de lei. Potrivit primarului Nicolae Robu, cei care vor parca aici, nu vor avea nevoie sa plateasca parcarea, aceasta fiind gratuita.

Nicolae Robu, care a inaugurat aceste parcari s-a declarat multumit de noul sistem de parcare cu plata din Timisoara. Conform edilului, zilnic sunt parcate, in oras, 12.000 de autoturisme cu abonamente valabile, iar peste 2.500 de soferi isi platesc zilnic cu ajutorul telefonului, locul de parcare.

In zona centrala, cele mai cautate parcari sunt cele de la Modex, de langa Hotelul Central si din spatele magazinului Bega, aici nefiind valabil abonamentul, ci doar plata cu ajutorul telefonului mobil.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 4comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Un calcul scurt releva faptul ca fiecare loc de parcare a costat peste 7400 lei ( saptemiipatrusute ) … mi se pare mie sau cam piperata lucrarea ???

  2. in sfarsit un primar care face ceva pt oras, nu ca adormitu de ciufi care nu a facut nimic

  3. ADEVARUL despre aceste locuri de parcare e altul. Pentru cei curiosi sa afle tenebrele acestei afaceri de pe str Platanilor sunt invitati pe YOUTUBE la 45 de clipuri postate in mare parte de un mine. Dl Voin si altii din presa locala, carora le-am scris si cerut ajutorul la timpul oportun, n-au avut curiozitatea jurnalistica sa ne ajute. Desigur nu era subiect de scandal (politic) sau monden. Acum cand s-au inaugurat locurile de parcare NIMĂNUI nu-i pasă ca nu s-a respectat ACORDUL DE MEDIU si ca in locul a 4.000 de mp de spatiu verde neamenajat (din vina primariei de-alungul anilor) s-a pus beton, ciment, asfalt si dale. Doamna din imagine cred ca i-a scos niste peri albi onorabilului primar. Imi pare rau ca nu am fost in localitate sa filmez. Multumesc pe aceasta cale ziarului TIMPOLIS care ne-a inteles problema si a publicat un articol. Nu acelasi lucru pot spune si OPINIEI TIMISOAREI.

  4. Istoria , il v-a retine pe profesorul-senator ca ” taietorul de panglici ” s-au mai oitrvit ar fi ” panglicarul ” ,,,