Noutati :

Niciun morman de lubenite pe strazi in Timisoara! Ce se intampla cu pepenii in aceasta vara in oras?

13 iulie, 2016 - 09:32 AM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. Primaria a impus conditii foarte stricte pentru producatorii care vor dori sa vanda lubenite si pepeni galbeni, in Timisoara, in acesta vara. Acestora nu li se va mai permite sa isi puna marfa pe pamant sau pe trotuare, in varianta tip gramada.

Producatorii de pepeni vor fi obligati sa aseze pepenii in lazi, care sa aiba dimensiunea de 2-2-1,5 mp, si nu vor avea voie sa ocupe mai mult de 6 mp pe strada unde doresc sa isi vanda marfa. Vanzatorilor le este interzisa amplasarea de corturi si alte constructii provizorii, insa vor putea folosi umbrele, insa si acestea cu conditia sa nu aiba vreo reclama pe ele. Pentru a primi autorizatia de vanzare, producatorii trebuie sa aiba si cantare verificate metrologic la zi.

vanzare lubenita strada maslinului
Autorizatiile de vanzare se elibereaza deja la Primaria Timisoara, iar producatorii vor putea sa comercializeze lubenitele din data de 15 iulie, pana in 30 septembrie.

Documentele necesare pentru primirea autorizatiei de vanzare a lubenitelor in Timisoara sunt urmatoarele:
– Cerere tip
– Certificat de inregistrare (avand autorizat cod CAEN privind comercializarea legumelor sau fructelor)
– Certificat de producator (vizat la zi, fiind autorizat in vederea cultivarii pepenilor)
– plansa foto din care sa rezulte standul de vanzare: tipul de mobilier utilizat, modul de expunere al pepenilor – acest ultim criteriu este si unul de eligibilitate

Vezi aici LISTA locurilor in care se vor putea vinde pepeni in Timisoara!Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...