Noutati :

Niciun elev cu febra la cursurile de pregatire pentru  clasele a VIII-a si a XII-a in Timisoara si in judet. Cati au venit la scoala

2 iunie, 2020 - 11:09 AM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Masuri stricte luate de autoritati si in Timis pentru primirea elevilor din anii terminali la cursurile de pregatire pentru examenele care bat la usa, in pandemie de coronavirus.

CITESTE SI: Un an de la uciderea lui Cristian Amariei, al treilea politist impuscat mortal in misiune, in Timis, in ultimii 20 de ani 

Au fost facute circuite pentru intrarea lor in scoli, a fost instituita obligativitatea purtarii mastii, distantarea sociala si folosirea dezinfectantilor.

Niciun elev nu a fost gasit cu febra la triajul epidemiologic in Timis si nu a fost inregistrat niciun incident.

Nu mi-a fost semnalata nicio sincopa, nicio problema. Eu am fost in partea de sud a judetului, nu am avut nicio problema. Eu le-am spus celor din scoli ca orice problema trebuie raportata in timp real.
Participa elevii care s-au inscris pentru pregatire. La finalul zilei vom facem un bilant, sa vedem cati au participat efectiv la cursuri. Acolo unde sunt mai multi elevi, cursurile se fac in schimburi. La nivelul judetului, 1700 de elevi de clasa a 12-a si-au aratat optiunea de a participa la cursuri si 3.700 de elevi de clasa a 8-a. De asemenea, avem un numar de 800 de cadre didactice care sunt implicate. Toate unitatile de invatamant au fost asigurate cu medici si asistenti medicali care sa faca triajul epidemiologic. Unde nu s-a putut identifica un medic, DSP a delegat personal„, a spus pentru opiniatimisoarei.ro Marin Popescu, inspector general al ISJ Timis.

In total, in clasele a XII-a din Timis sunt 4900 de elevi care ar trebui sa sustina examenul de Bacalaureat si 5.600 in clasa a VIII-a care vor da Evaluarea Nationala.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...