Opinia Timisoarei

Nicio neregula gasita la peste 150 de Certificate COVID controlate. Zeci de amenzi date de politisti pentru masca ori scandaluri, la Timisoara, intr-o razie de 6 ore

TIMISOARA. A fost, din nou, razie, la Timisoara, seara trecuta. Politistii, jandarmii de la Gruparea Mobila, pompierii si inspectorii ITP au pornit zeci de controale pe strazi, im magazine si localuri.

CITESTE SI: Se fac angajari in Politie, la Timisoara. Sunt o multime de posturi si nu e nevoie de scoala de politie. Ce se cauta

Timp de sase ore, intre orele 18.00 – 00.00 au fost legitimate 169 de persoane, verificate 93 de localuri si magazine si controlate 64 de masini.

Politistii au aplicat 63 de amenzi, in valoare totala de 25.055 de lei, dintre care 18 pentru tot felul de scandaluri, in valoare de 4.900 de lei. Alte 19 amenzi au fost date pentru incalcarea regimului rutier, acestea fiind in valoare de 5.655 de lei.

Doua permise de conducere au fost retinute, iar soferilor le-a fost suspendat dreptul de a conduce.

De asemenea, 25 de amenzi, in valoare de 12.500 de lei, au fost date pentru cei care nu au respectat regulile de pandemie, respectiv nu au purtat masca de protectie. Totodata, au fost verificate 151 de Certificate Digitale Verzi, nefiind constatate nereguli.

Astfel de controale vor avea loc si in perioada urmatoare.

Exit mobile version