Noutati :

Nicio medie de 10 in Timis la Bacalaureat 2013! In mai multe licee niciun elev nu a luat BAC-ul!

8 iulie, 2013 - 11:16 AM
Autor: Anonim      
Categorie: EDUCATIE
3

CITESTE SI: Liceul din Peciu mai tare ca Grigore Moisil din Timisoara! TOPUL liceelor din Timis dupa Bacalaureat 2013! Vezi unde s-au luat cele mai mari note! Vezi in ce licee din Timis a fost promovabilitate zero la BAC 2013!

________

CITESTE SI: REZULTATE FINALE BAC 2013 TIMIS! Cele mai mari medii in Timis la Bacalaureat 2013 sunt doua de 9.93 la Liceul Pedagogic Timisoara! Promovabilitate e de 54,41% in Timis la BAC 2013! VEZI AICI TOATE NOTELE DIN TIMIS LA BACALAUREAT 2013 si la ce licee nu a promovat nimeni!

________

UPDATE: La Colegiul Tehnologic Agricol Ortisoara, niciun elev nu a reusit sa ia Bacalaureatul!

De asemenea, la Liceul Teoretic Iris din Timisoara, promovabilitatea la Bac 2013 este zero.

Totodata la Liceul Teoretic Socrates din Timisoara nu exista niciun promovat la Bac 2013 sesiunea de vara.

Vom reveni cu detalii!

____________

UPDATE: S-au afisat rezultatele la Bacalaureat 2013 in Timis!

Cele mai mari medii in Timis la Bac 2013 sunt doua de 9.93, obtinute de doi elevi de la Liceul Pedagogic Timisoara: Cristina Mihaela Cepeha si Diana Claudia Stoica!

CITESTE SI: Colegiul National CD Loga, primul la BAC 2013 din Timis! Are promovabilitate de 97%! VEZI AICI NOTELE DE LA LOGA!

CITESTE SI: S-au afisat rezultatele la Bacalaureat 2013, la Timisoara. Vezi notele de la Colegiul Tehnic Timisoara Miu!

CITESTE SI: S-au afisat rezultatele la Bacalaureat 2013, la Timisoara. Vezi notele de la Liceul Pedagogic Carmen Sylva!

CITESTE SI: S-au afisat rezultatele la Bacalaureat 2013, la Timisoara. Vezi notele de la Colegiul Ana Aslan!

CITESTE SI: S-au afisat rezultatele la Bacalaureat 2013, la Timisoara. Vezi notele de la Emanuil Ungureanu!

__________

TIMISOARA. Nicio nota maxima la BAC 2013 in Timis! Niciun elev nu a reusit sa obtina 10 pe linie la examenul de Bacalaureat, potrivit unor surse din cadrul Inspectoratului Scolar Judetean!

In mai mai multe licee din judet niciun elev nu a reusit sa promoveze examenul de Bac din sesiunea de vara 2013. Deocamdata nu au fost dezvaluite numele unitatilor de invatamant unde niciun absolvent n-a reusit sa obtina nota de promovare.

In jurul orei 12.00 se vor afisa toate notele la Bacalaureat in liceele din Timis!

Vom reveni cu amanunte!

Anul trecut, in Timis au fost 3 licee cu promovabilitate zero: Grup Scolar Biled, Liceul Henri Coanda Timisoara si Colegiul Tehnic Dimitrie Leonida din Timisoara. La Grupul Scolar Agricol Timisoara doar un singur elev a reusit sa promoveze Bacalaureatul, in urma contestatiei.

In 2012, procentul de promovabilitate in Timis a fost de 43,4%.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 3comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Eu v-as recomanda sa analizati putin informatiile pe care le scrieti in articole, in primul rand liceul se poate numi doar Henri Coanda, nu exista nici o precizare oficiala cu numele de Henry Coanda, si in al doilea rand, va asigur ca la acel liceu de nivel mediu, nu s-a intamplat ca nimeni sa nu promoveze. Dezinformati cu articolele dvs. fusarite. Total neprofesionist!

  2. Potrivit site-ului bacalaureat.edu.ro/2012/ anul trecut la Coanda au reusit 45 din 139 de elevi.
    Anul asta au reusit 78 din 148.

  3. Exista o explicatie 🙂

    Nu e vorba de Colegiul tehnic Henri Coanda ci de „Liceul particular Henri Coanda” unde din 70 nu a reusit niciunul (30 nu s-au prezentat). Anul asta ar fi reusit 4.