Opinia Timisoarei

Nici tramvaiul nou Bozankaya n-a scapat de naravurile nesimtitilor la Timisoara. Ce-au gasit angajatii STPT in garnitura iesita la prima cursa pe traseu. Foto

TIMISOARA. Tramvaiul Bozankaya a iesit sambata pe traseu la Timisoara, insa nici macar garnitura nou-nouta si perfect curata nu i-a facut pe unii dintre calatori sa se poarte civilizat.

CITESTE SI: A fost scos pe traseu primul tramvai Bozankaya, dupa ce in depoul STPT au ajuns toate echipamentele de siguranta. De cand vor circula si celalalte 7 garnituri la Timisoara 

Cei care au urcat in tramvai au mancat banane, insa nu au avut decenta de a-si lua cu ei cojile si a le arunca in cosurile de gunoi din statii.

Altii au mancat biscuiti si au lasat ambalajele intre scaune, iar alti calatori au aruncat servetele sub locurile pe care au stat.

Fiind constienti de importanta curateniei din mijloacele de transport în comun, am intensificat actiunile de igienizare si curatenie, dar, fara sprijinul tuturor calatorilor, efectele acesor actiuni nu se vad asa cum ar trebui. In acest sens, facem un apel catre toti calatorii nostri prin care dorim sa devenim parteneri. Daca vrem mijloace de transport in comun mai curate, trebuie sa constientizam cu totii ca tramvaiele, troleibuzele sau autobuzele sunt bunuri ale comunitatii din care facem parte si avem obligatia morala sa contribuim la mentinerea acestora într-o stare cât mai decenta„, transmit reprezentantii STPT.

Va reamintim, sambata a inceput sa circule pe linia 1 prima garnitura Bozankaya, la 1 an de cand noul tramvai turcesc a fost adus la Timisoara, dupa ce in depoul Societatii de Transport Public au ajuns si echipamentele de siguranta necesare in caz de deraiere.

Tot sambata, la prima cursa, s-a produs si un incident, in zona pietei Badea Cartan, cand Bozankaya s-a intepenit pe linie in mijlocul intersectiei pentru 15 minute si a dat traficul peste cap, cauza urmand sa fie stabilita de specialisti.

CITESTE SI: Tramvaiul Bozankaya s-a oprit in intersectie, in prima zi de circulatie. Trafic dat peste cap, la Timisoara 

Noile tramvaie circula pe liniile 1 si 6.

Exit mobile version